Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία «θαλασσινή» μουσική βραδιά χθες στο Πανεπιστήμιο

Μία «θαλασσινή» μουσική βραδιά χθες στο ...

Η τετράφωνη μεικτή χορωδία του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της Πάτρας πραγματοποίησε μία επιτυχημένη συναυλία στο πλαίσιο των Πολιτιστικών 2012

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η συναυλία με τίτλο «Ταξιδεύοντας στα κύματα» που πραγματοποίησε η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών την χθεσινή Κυριακή 13 Μαΐου 2012 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων 2012 του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η τετράφωνη μεικτή χορωδία ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο, παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια που είχαν ως θεματικό τους άξονα τη θάλασσα, με τη συνοδεία ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας Μαγδαληνής Αλ. Γερονίκου. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Τη συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο Πρόεδρος της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Βασίλης Στυλιανάκης, ο καθηγητής του τμήματος χημείας Ιωάννης Ματσούκας, πολλοί καθηγητές, φοιτητές αλλά και χορωδοί άλλων μουσικών σχημάτων και συνόλων της πόλης. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα θερμό.

Οι Φωτογραφίες είναι του: Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture