Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Πάτρα η θεατρική ομάδα «Μαγικές Σβούρες»

Στην Πάτρα η θεατρική ομάδα «Μαγικές Σβούρες»

Το Σάββατο 19 Μαΐου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Μία μεγάλη παρέα στην καρδιά της Πάτρας καλούν μικρούς και μεγάλους να γίνουν το προσεχές Σάββατο ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και η θεατρική ομάδα «Μαγικές Σβούρες».

Με κεντρική ιδέα «Την Άνοιξη παίζουμε, την Άνοιξη γινόμαστε μια μεγάλη παρέα στην πόλη» και ζητούμενο τη φαντασία, το ρυθμό και την επικοινωνία, οι «μαγικές σβούρες», με θητεία στο θέατρο για τα παιδιά και το θεατρικό παιχνίδι, θα είναι στην Πάτρα το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 για να παίξει με τα παιδιά αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά.

Οι ηθοποιοί, Δόμνα Ζαφειροπούλου και η Μαρία Λαμπράκη μαζί με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αδάμη θα γίνουν οι πλοηγοί των παιδιών προκειμένου  να παίξουν  με τις εκφράσεις τους, να ανακαλύψουν τη φωνή τους, να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους, να γίνουν ομάδα με πολλά παιδιά, να κινηθούν  ξανά απ’ την αρχή, να γνωρίσουν αινούριους φίλους, να παίξουν με τη μουσική.

Για τους γονείς που θα παρακολουθούν ή που θα θέλουν και οι ίδιοι να παίξουν, θα είναι και μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψουν καινούριους τρόπους να προσεγγίσουν τα παιδιά, να ξεκλειδώσουν τον κόσμο της φαντασίας τους και να βρουν λύσεις για δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά.

Οι «μαγικές σβούρες» θα περιμένουν τα παιδιά  στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στις 11:30 ακριβώς, για να ξεκινήσουν το ζέσταμα για το παιχνίδι! Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά έξι έως και 14 ετών και είναι καλό τα παιδιά να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture