Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα για την Α2 χαντμπολ ανδρών

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα για την Α2 χα...

Ο Πήγασός υποδέχεται τη Νέα Ιωνία - Η Ακαδημία τον Ιωνικό Ν.Φ. και οι Ελπίδες τον Πανιώνιο

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της 15ης αγωνιστικής συνεχίζετα σήμερα το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Ο Πήγασος Αιγίου υποδέχεται στις 6μ.μ.τη Νέα Ιωνία σε ένα καθοριστικό παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου του έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, που θα τον φέρει «αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο ακόμη σημαντικά παιχνίδια, που παρουσιάζουν παράλληλο ενδιαφέρον και από τα αποτελέσματά τους θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η πορεία του Πήγασου στο πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής Ποσειδώνας αντιμετωπίζει στο Λουτράκι τον Παράδεισο (7μ.μ.) και η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται στην Πάτρα τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (6.30μ.μ.) και με ήττες των φιλοξενούμενων ο Πήγασος αποκτά ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα (σε συνδυασμό με δική του νίκη στο σημερινό παιχνίδι).

Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες δύο συναντήσεις, για τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες (εκτός του Πανιωνίου) οι οποίες προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο νικητής του αγώνα Αναγέννηση Βύρωνα – Κορωπίου (8μ.μ.) θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Ελπίδες, που φιλοξενούν στην Πάτρα τον ουραγό Πανιώνιο (5μ.μ.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters