Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερα, 16 Μαΐου

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερ...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Αν έχετε υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως ή που έχουν κάποια σχέση με χρηματικές ανταλλαγές, αυτή είναι η καλύτερη ημέρα για να τις τακτοποιήσετε. Συγκεντρωθείτε στις υποθέσεις σας, μελετήστε τις δυνατότητες να  τις βελτιώσετε. Έχετε τα μάτια ανοιχτά. Οι ευκαιρίες κέρδους που παρουσιάζονται σήμερα είναι συνήθως ευνοϊκές.

Εκτιμήστε προσεκτικά τις προτάσεις για συνεργασία. Είναι μια ημέρα όπου μπορούν να βρεθούν αξιόλογοι συνέταιροι ή οπωσδήποτε ικανοί υφιστάμενοι. Αν πρέπει να κανονίσετε το ραντεβού για σήμερα θα βρισκόσαστε στην καλύτερη φόρμα για να εξηγήσετε την άποψη που προτιμάτε. Επίσης μπορούν να ζητηθούν οικονομικές ενισχύσεις, δάνεια από τράπεζες, να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για επιχειρήσεις. Όποιος ζητάει μια καινούργια δουλειά, ας αρχίσει να ψάχνει σήμερα.

Συμβουλές: Αποφύγετε την αδράνεια, είναι μια στάση που δεν ταιριάζει με τις επιρροές της ημέρας. Μην ανησυχείτε υπερβολικά για την τύχη των χρημάτων σας, κάνετε τους λογαριασμούς σας και ριψοκινδυνέψτε όσα χρειάζονται. Δείτε καλά τις δυνατότητές σας και μην κάνετε λάθη υπερτίμησης ή υποτίμησης. Διαχειριστείτε χρήματα, πάρτε τον έλεγχο. 
_________________________________________
Ένα δώρο από την Αριθμολογία για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 16 Μαΐου. Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 16. (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55).
Μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόσμενα, ή (τραυματικά) γεγονότα, που στην πραγματικότητα σε καλούν να αφυπνιστείς και να δεις τη ζωή πιο έντιμα.
Θέλεις να έχεις ανεξαρτησία και χρειάζεσαι χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να διαλογίζεσαι.
Ίσως έχεις ασυνήθιστο ενδιαφέρον για τεχνικά, επιστημονικά, μεταφυσικά, ή πνευματικά θέματα.
Μπορεί να είσαι τελειομανής και οι άλλοι να σε θεωρούν ασυνήθιστο ή διαφορετικό άνθρωπο.
Αναζητάς  βάθος και νόημα σε όλα όσα κάνεις.
Είσαι αναλυτικός από τη φύση σου και χρειάζεσαι περισσότερο για να πάρεις μια απόφαση.
Διεξοδικός, σχολαστικός, και μοναχικός, έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι σε φυσικό περιβάλλον για ανανέωση.
Η μοναξιά και η σιωπή είναι το περιβάλλον που προτιμάς.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 16 Μαΐου)
Είναι μία χρονιά που θα την σηματοδοτήσει για σένα το ο έρωτας, το χρήμα και ο δυναμισμός. 
Μετά από περίοδο σκέψης, περισυλλογής, αναγνώρισης των λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος, έρχεται η στιγμή που θα πάρεις επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και θα διεκδικήσεις με δυναμισμό, ένα καλύτερο αύριο, μία καλύτερη ζωή και θα τα καταφέρεις περίφημα.  
Αυτή τη χρονιά, αποκτάς δύναμη, καλή επαγγελματική θέση, ισχυροποιείσαι και συνειδητοποιείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά την αξία σου. 
Θα προκύψουν κάποια έκτακτα οικονομικά έξοδα σε σένα και στην οικογένειά σου, όμως οι χρηματικές απολαβές σου είναι βέβαιο ότι  θα έχουν αύξηση και θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε όλες τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. 
Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι την πλεονεξία και την σπατάλη, γιατί αρκετές στιγμές θα παρασύρεσαι σε περιττές αγορές ή θα εκτονώνεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα ξοδεύοντας αλόγιστα τα χρήματά σου. 
Μέσα σε αυτή χρονιά είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις θέση ισχύος στη δουλειά σου, να πάρεις μία οικονομική αύξηση ή ακόμα και να χρειαστεί να διαχειριστείς υποχρεώσεις της οικογένειάς σου, προκειμένου να τους βοηθήσεις σε μία δύσκολη περίσταση.
Ο έρωτας θα είναι απρόβλεπτος, γεμάτος πάθος και απόλαυση. 
Δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σου πάρει τα μυαλά.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαΐου, για όσους έχουν γενέθλια στις 16 Μαΐου)
Διάστημα που πρέπει να είσαι πρακτικός, πειθαρχημένος, και να ασχοληθείς με σκληρή δουλειά. Κατάλληλο διάστημα για να βεβαιωθείς ,για την σωστή πορεία των στόχων σου, ότι χτίζεις για το μέλλον και δημιουργείς γερά θεμέλια. 
Αυτό το μήνα μπορεί να δουλέψεις πάνω σε οικογενειακά θέματα, ώστε να σιγουρευτείς, ότι η ζωή σου στέκει πάνω σε γερά θεμέλια. Κατάλληλος για να ασχοληθείς με θέματα υγείας-τσεκαπ.

Θα θέλεις να χτίσεις ένα θεμέλιο σταθερότητας, για όλο τον προσωπικό σου χρόνο.                       
Καταπολέμησε την έλλειψη ενθουσιασμού, που θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις πολύτιμες ευκαιρίες. 
Φρόντισε επίσης να μην περιπέσεις σε τεμπελιά ή ατημελησία. Βάλε σε τάξη τις εκκρεμότητές σου, γιατί σε αυτόν το μήνα θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μην αμελείς την υγεία σου.

Ηρώ Ρεντζή

Τηλ.2610333044, κιν.6977237291

(Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)

email:[email protected] irorentzi.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία