Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Μαράσλειο στο Κολωνάκι ψήφισε ο Γιάννος Παπαντωνίου

Στο Μαράσλειο στο Κολωνάκι ψήφισε ο Γιάν...

Δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του από πολίτες που του φώναξαν δυνατά «α είναι ο υπουργός με το Χρηματιστήριο που έχασε ο κόσμος τα λεφτά του»

Απαρατήρητος θέλησε να περάσει ο πρώην υπουργός εθνικής οικονομίας και οικονομικών την περίοδο 1996-2001, Γιάννος Π. Παπαντωνίου που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11.30 περίπου νωρίτερα σήμερα στο Κολωνάκι, στο 26ο γυμνάσιο και λύκειο στο Μαράσλειο, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, βρέθηκαν ένας - δυο πιο «θερμόαιμοι» και αγανακτισμένοι από αυτούς που περίμεναν στην ουρά για να ψηφίσουν και του φώναξαν «α αυτός είναι που ήταν υπουργός την περίοδο με το Χρηματιστήριο»!

Και συνέχισαν λέγοντας φωναχτά στον πρώην υπουργό που δεν αντέδρασε κι άλλα όχι ιδιαίτερα «τιμητικά» για το διάστημα που διετέλεσε υπουργός και πολύς κόσμος είχε σπεύσει τότε να επενδύσει τα χρήματα του στη «φούσκα» του Χρηματιστηρίου.

Ο κ. Παπαντωνίου παρότι διαμένει στα βόρεια προάστια, συνεχίζει να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο κέντρο της Αθήνας, εξάλλου για χρόνια ψηφιζόταν και εκλεγόταν ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Α’ Αθήνας. Αξίζει να θυμίσουμε ότι για τις δηλώσεις του σχετικά με την πώληση της Εμπορικής Τράπεζας, ο πρόεδρος τότε του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου τον είχε διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στις 8 Αυγούστου 2006.

Στο Μαράσλειο στο Κολωνάκι ο κ. Παπαντωνίου συνοδευόταν από τη σύζυγο του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις