Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πουρή στην εκπομπή Insiders

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πουρή στην εκπομ...

Του Βασίλη Σαμπράκου

Για την ικανοποιητική πορεία της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Football league μίλησε ο τερματοφύλακας της αχαϊκής ομάδας, Χρήστος Πουρής, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Τι ανέφερε για την κάθαρση που έγινε το καλοκαίρι και το πώς επηρέασε το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πουρή στην εκπομπή Insiders του Βασίλη Σαμπράκου: «Ήταν δύσκολη η αρχή με τους -5, σιγά-σιγά πηγαίνουμε εκεί που πρέπει στη θέση που μας αξίζει. Τα αποτελέσματα δεν ήταν όπως θα θέλαμε στην αρχή, επηρεάστηκε αρνητικά η ψυχολογία των παιδιών από το μειονέκτημα στην βαθμολογία. Βέβαια θα μπορούσαμε να ήμασταν και πιο ψηλά.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την στήριξη του κόσμου, ωστόσο ακόμη δεν μας έχουν δείξει τι πραγματικά μπορούν να κάνουν. Πιστεύω ότι θα γεμίσουν το γήπεδο ειδικά αν συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα.

Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι πιο αποδυναμωμένο μετά την κάθαρση που έγινε το καλοκαίρι, αλλά είναι πιο ξεκάθαρο και δίκαιο. Αυτοί που έπρεπε να φύγουν, έφυγαν από το ποδόσφαιρο. Στο μέλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Έχω προσωπική εμπειρία (είχε καταγγείλει δωροδοκία). Πλέον θα φοβούνται να βάζουν τα παιδιά σε αυτό το σκεπτικό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters