Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Επίσκεψη των παλαίμαχων του ΑΟ Κέρκυρα και των μελών του παγκύπριου αθλητικού συλλόγου Aγ. Γεώργιος στο δήμαρχο Κέρκυρας

Επίσκεψη των παλαίμαχων του ΑΟ Κέρκυρα κ...

Το πρωτόκολλο φιλίας ανάμεσα στο Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα και τον Παγκύπριο Αθλητικό Σύλλογο «Αγ. Γεώργιος», υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής και οι πρόεδροι των δύο συλλόγων, Γιώργος Κολυτάς και Γιώργος Παπαμωυσέως, αντίστοιχα.

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των δύο συλλόγων επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο και ζήτησαν την αρωγή του στις προσπάθειες ενδυνάμωσης των δεσμών φιλίας, ενώ από την πλευρά του ο κ. Παπαμωυσέως κάλεσε τον Δήμαρχο, να τεθεί επικεφαλής της κερκυραϊκής αποστολής που θα επισκεφθεί την Κύπρο, σε ανταπόδοση της εδώ φιλοξενίας.

«Είμαστε, ως Δήμος, αδελφοποιημένοι με την Πάφο, την Άσσια και την Αμμόχωστο και οι δεσμοί φιλίας που μας συνδέουν είναι πολύ ισχυροί. Η Κέρκυρα έχει τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο την αδελφοποίησή της με τις πόλεις της Κύπρου, δίνοντας μάλιστα και το όνομα του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου» δήλωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας στο καλωσόρισμά του στους Κύπριους φιλοξενούμενους.

Ο κ. Τρεπεκλής αναφέρθηκε και στην Τουριστική Έκθεση της Κύπρου και τόνισε ότι ήταν συγκινητική η ανταπόκριση των Κυπρίων. «Χθες επέστρεψα από την Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, που έγινε, ουσιαστικά, για την ενίσχυση της Ελλάδας. Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση των Κυπρίων και η συμμετοχή τους, οι επισκέψεις στο περίπτερο της Ελλάδας και ιδιαίτερα στα Ιόνια Νησιά και την Κέρκυρας ήταν πραγματικά πάρα πολλές. Η αγάπη των Κυπρίων προς εμάς είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα τώρα, στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η χώρα μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας.

Ο κ. Τρεπεκλής επίσης αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς των Κερκυραίων και των Κυπρίων - «έχουμε τον Άγιο Σπυρίδωνα που θα μας ενώνει πάντα» είπε - καθώς και στη σημαντική συμβολή του πολιτισμού και του αθλητισμού στην ενίσχυση του τουρισμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters