Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Μόνο Φωκικό βλέπει ο Παπακώστας

Μόνο Φωκικό βλέπει ο Παπακώστας

Η Παναχαϊκή αύριο στην Αμφισσα

Η Παναχαϊκή αναμετράται αύριο με τον Φωκικό στην Άμφισσα και το ματς αυτό φαίνεται να είναι το μοναδικό πράγμα που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός της "κοκκινόμαυρης" ομάδας Γιάννης Παπακώστας.
Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ανέφερε, μεταξύ άλλων «Το πιο εφικτό αυτή τη στιγμή είναι να κυνηγήσουμε τη νίκη την Κυριακή απέναντι στον Φωκικό. Μόνο εκεί είναι η σκέψη μου, πουθενά αλλού».

Σχετικά με τα play off είπε: «Ας κερδίσουμε εμείς τον Φωκικό στην Άμφισσα κι ας γίνει ό,τι να 'ναι στα άλλα παιχνίδια των ανταγωνιστών μας. Να το πω καθαρά. Αυτό το παιχνίδι το θεωρώ πολύ καθοριστικό για μας, πάρα πολύ καθοριστικό. Είναι το παιχνίδι που θα μας εδραιώσει στην 6άδα, εάν το κερδίσουμε. Πρώτα πρέπει να εδραιώσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ και μετά να βλέπουμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Ο Φωκικός καίγεται για βαθμούς και θα παίξει την Κυριακή τον υπέρ πάντων αγώνα. Γι' αυτό σας λέω ότι είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι για 'μας. Αν το πάρουμε, θα πατήσουμε στέρεα στην 6άδα και μετά έχουμε όλο τον καιρό να δούμε και τις θέσεις…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters