Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση ζωγραφικής «Retro Bubbles»

Έκθεση ζωγραφικής «Retro Bubbles»

Στο καφέ Tag

Για όσους δε γνωρίζουν τον Roy Lichtenstein, η Πατρινή Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου θα βοηθήσει να φρεσκάρουμε όλοι τη μνήμη μας την Πέμπτη 3 Μαΐου στο καφέ Tag (Αγ. Ανδρέου 127 & Παντανάσσης), παρουσιάζοντας μια σειρά δημιουργιών του γνωστού αυτού καλλιτέχνη της pop art εποχής με διάφορες παραλλαγές.

Ο Roy Lichtenstein συνήθιζε να "κλέβει" εικόνες από γνωστά κόμικς της εκάστοτε εποχής και να τις μετατρέπει σε γιγάντιους πίνακες. Η Δήμητρα με τη σειρά της θα "κλέψει" αυτήν την ιδέα και θα γεμίσει ένα  μεγάλο τοίχο με πίνακες σχεδόν ενωμένους σαν ένα μπλεγμένο παζλ. Η ενασχόλησή της τα τελευταία χρόνια με τον καλλιτεχνικό χώρο, τη μόδα, τη φωτογραφία, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις σε γνωστά μαγαζιά της πόλης μας, την προέτρεψαν να κάνει κάτι πιο δημιουργικό και πρωτοποριακό για την ίδια.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της έκθεσης ζωγραφικής εντοπίζεται στην κατασκευή των πινάκων για την υλοποίηση των οποίων δεν χρησιμοποιήθηκαν χρώματα και πινέλα αλλά κόλλα και glitter. Ο σχεδιασμός και η υπομονή ήταν φυσικά δύο απαραίτητα στοιχεία για την πραγματοποίηση και διεξαγωγή αυτής της έκθεσης. Η τοποθεσία (TAG) είναι ένας νέος, εναλλακτικός  χώρος με ιδιαίτερη επισκεψιμότητα κυρίως σε νεανικό κοινό, κατάλληλα προσαρμοσμένος για μια τέτοια περίσταση. Προετοιμαστείτε λοιπόν για μια βραδιά με άφθονο κρασί από τα οινοποιεία Καρέλας σε ρυθμού «Retro Bubbles».

INFO

Ημερομηνία εγκαινίων: Πέμπτη 3 Μαϊου 2012

Ώρα εγκαινίων έκθεσης: 21:00 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 3 - 20 Μαϊου 2012

Τοποθεσία: TAG

Αγ. Ανδρέου 127 & Παντανάσσης, Πάτρα

Τηλ. Επικ.: 6938435063

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture