Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Vassilikos με…Vintage στην Πάτρα

Ο Vassilikos με…Vintage στην Πάτρα

Ο τραγουδιστής και συνθέτης που κατάγεται από τα μέρη μας θα εμφανιστεί live την Τετάρτη στο more Steps στις σκάλες Γεροκωστοπούλου

Στη γενέτειρα του, την Πάτρα για μία και μοναδική εμφάνιση ξανάρχεται ο τραγουδιστής και συνθέτης Vassilikos, γνωστός σε όλους από την μουσική διαδρομή του εδώ και πάνω από δεκαεπέντε χρόνια με το αγγλόφωνο ποπ ροκ γκρουπ των Raining Pleasure. Όπως μάθαμε ο Vassilikos θα δώσει μία live συναυλία αυτήν την Τετάρτη 25 Απριλίου στο more Steps, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου με βασικό άξονα του τα κομμάτια από την 1η του προσωπική δουλειά με τίτλο «Vintage».

Το «Vintage» περιέχει επανεκτελέσεις κλασικών αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής. Μάλιστα ο Vassilikos πρόσφατα, στις 28 Μαρτίου πραγματοποίησε μία live εμφάνιση στο Λονδίνο στη μουσική σκηνή Mythopolis. Ασφαλώς και οι περισσότεροι θυμόμαστε την εξαιρετική εμφάνιση του στην Πάτρα τον περασμένο Σεπτέμβριο μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ, συναυλία που είχε και τη στήριξη του The Best στην προβολή της.

O Vassilikos εξάλλου είχε δώσει παλαιότερα, το 2009 και εκτενή συνέντευξη στο περιοδικό του The Best.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture