Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χορευτικό σόλο στο Λιθογραφείον αυτό το σαββατοκύριακο

Χορευτικό σόλο στο Λιθογραφείον αυτό το ...

Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Νo end, then» από την ομάδα χορού YELP danceco

Το έργο «Νo end, then» που αποτελεί ένα σόλο χορού για την Κατερίνα Μπέλλα  θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Λιθογραφείο» στην Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων το ερχόμενο σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου στις 21.30.

Η παράσταση είναι παραγωγή της ομάδας χορού YELP danceco και έχει ήδη παρουσιαστεί και χειροκροτηθεί στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στο πλαίσιο του Athens Dance Week πέρυσι και αλλού.

Σύμφωνα με το στόρι του έργου, μια γραμμική  θεώρηση του χρόνου, η ζωή του ανθρώπου είναι μια γραμμή με τη γέννηση στην αρχή και τον θάνατο του στο τέλος. Στη φύση, σε μια κυκλική θεώρηση του χρόνου το τέλος είναι δυσδιάκριτο, γιατί η γραμμή που διαγράφει ένα κύκλο πάει και συναντιέται με την αρχή.

Στο χώμα που έπεσαν τα φύλλα και ένα σπουργίτι αποσυντίθεται, εκεί ήδη έχουν γεννηθεί βακτήρια, βρύα, λειχήνες και ακολουθούν οι πρώτες αποικίες μανιταριών.

Το χώμα αυτό ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, βρίθει από ζωή που μόλις φαίνεται με γυμνό μάτι. Τόπος: στη φύση, ένα βουνό που ίσως είναι ηφαίστειο και μια λίμνη. Χρόνος: εκεί που κλείνει ο κύκλος του χρόνου ανάμεσα στη μονοκύτταρη αμοιβάδα και στο πολύπλοκο ανθρώπινο σώμα, χωρίς τέλος, χωρίς όρια, χωρίς  παύση σε μια αέναη μεταμόρφωση.

Οι τιμές εισιτηρίων: κοστίζουν 10 €.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture