Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κραουνάκης και Σπείρα Σπείρα σύντομα στην Πάτρα

Κραουνάκης και Σπείρα Σπείρα σύντομα στην Πάτρα

Θα παρουσιάσουν την παράσταση «Δε Μασάμε 2012 Φιλιά» στην Ακτή Δυμαίων

Στην Πάτρα θα παρουσιαστεί στα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου στην «Ακτή Δυμαίων» η νέα μουσική παράσταση του τραγουδοποιού Σταμάτη Κραουνάκη και της ομάδας «Σπείρα Σπείρα» με τίτλο «Δε Μασάμε 2012 Φιλιά». Επίσημη καλεσμένη της παράστασης θα είναι η ηθοποιός Αγλαία Παππά.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η ιδέα αυτής της παράστασης ξεκίνησε ως μία κρυφή συνωμοσία στη μουσική-θεατρική σκηνή «Αθηναϊς», για 4 Τετάρτες και θέριεψε κι απλώθηκε, παίρνοντας παράταση για άλλες τόσες, αφού τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν γρήγορα. Τραγούδια, σκετς, χιούμορ, τόλμη, διαμαρτυρία είναι τα υλικά της παράστασης, που δε «μασάει» να εκτεθεί, να διαμαρτυρηθεί, να σατιρίσει.

Αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη και όχι μόνο, σατιρικές μετασκευές γνωστών τραγουδιών, πικρή σάτιρα και όλα αυτά «ζυμωμένα» με μπόλικο αυτοσχεδιαστικό οίστρο όπου το γέλιο διαδέχεται το θυμό και τον έρωτα η πίκρα..

Ο αστείρευτος και πάντα δημιουργικός Σταμάτης Κραουνάκης που τον χαρήκαμε πρόσφατα και στην εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή όπως και ο θίασος των αγοριών της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου «Σπείρα Σπείρα».

Μαζί τους, συνοδοιπόρος, η υπέροχη ηθοποιός Αγλαϊα Παππά, επιθετική και σαγηνευτική στα τραγούδια που μοιράζεται με το θίασο αλλά και εσωστρεφής στο «Μονόλογο της Λυσιστράτης του Μέλλοντος» (από το έργο – προέκταση της αριστοφανικής κωμωδίας, που έχει στο συρτάρι του ο Σταμάτης Κραουνάκης). Η παράσταση έρχεται στην Πάτρα φιλοδοξώντας να κάνει «συνένοχους» και τους Πατρινούς θεατές της «Ακτής Δυμαίων», κινητοποιώντας  το ομαδικό, συλλογικό αίσθημα. Μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη

παίζουν και τραγουδούν οι Χρήστος Γεροντίδης, Μπάμπης Γούσιας, Jerome Kaluta, Θανάσης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Δημήτρης Μπογδάνος, Κώστας Μπουγιώτης και Γιώργος Στιβανάκης

Στα δύο πιάνα παίζουν οι Σταμάτης Κραουνάκης και Άρης Βλάχος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture