Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα - Μεταναστευτικό: Επιχειρήσεις - σκούπα και σύσκεψη Δημάρχων με Περιφερειάρχη για τα κέντρα κράτησης

Πάτρα - Μεταναστευτικό: Επιχειρήσεις - σ...

Την Πέμπτη το θέμα τίθεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Το μεταναστευτικό αποτελεί μείζον πρόβλημα για την πόλη και κατά καιρούς τίθεται επί τάπητος σς διάφορες συσκέψεις. Μετά την επιλογή της κυβέρνησης να πει σε προεκλογική ουσιαστικά περίοδο ότι θα γίνουν Κέντρα κράτησης μεταναστών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας καλεί σε  σύσκεψη  τους Δημάρχους Δυτικής Ελλάδας, ενόψει της συζήτησης, την προσεχή Πέμπτη, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της πρότασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την δημιουργία Χώρων Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών στην Δυτική Ελλάδα.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι η δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών συναντά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωννιών , ενώ τη διαφωνία του στο σχέδιο του Υπουργείου εξέφρασε εξαρχής στον Μ. Χρυσοχοΐδη ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται στην Πάτρα οι επιχειρήσεις σκούπα. Η αστυνομία προχωρά σε συλλήψεις μεταναστών και όσοι δεν έχουν έγγραφα οδηγούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και σε άλλες γειτονικές αστυνομικές διευθύνσεις καθώς τα κρατητήρια της Α.Δ. Αχαΐας είναι μικρά για ένα τέτοιο μεγάλο αριθμό μεταναστών.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις