Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται Μητροπάνος και Μπάσης στην Πάτρα

Έρχονται Μητροπάνος και Μπάσης στην Πάτρα

Θα εμφανιστούν το Σάββατο 24 Μαρτίου στο κέντρο Αστέρια

Ιδιαίτερα ευχάριστη είναι η είδηση ότι την παραμονή του Ευαγγελισμού, το Σάββατο 24 Μαρτίου θα έρθουν στην Πάτρα για μία και μοναδική εμφάνιση στο κέντρο Αστέρια στην Τριών Ναυάρχων και Όθωνος Αμαλίας ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Δημήτρης Μπάσης. Οι δύο σημαντικοί και αγαπητοί λαικοί τραγουδιστές συνεργάστηκαν και το φετινό χειμώνα έχοντας μαζί τους και τον Γιάννη Κότσιρα σε ένα πρόγραμμα αξιώσεων στο Κέντρο Αθηνών στην Πειραιώς 142 και Πέτρου Ράλλη. Οι τελευταίες τους εμφανίσεις στο κέντρο ορίστηκαν απ’ όσο διαβάσαμε αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Μαρτίου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος που στο τελευταίο του cd με τίτλο «Εδώ είμαστε» συνεργάστηκε με το συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη αποτελεί ένα τραγουδιστή με βαθιά, εξαιρετική φωνή ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει σε κάθε live μουσική του εμφάνιση στη σκηνή την συγκινητική αποθέωση από το κοινό. Στο φετινό του πρόγραμμα μία γεύση από το οποίο θα πάρουν και οι Πατρινοί το Σάββατο 24 Μαρτίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος καταθέτει για άλλη μία φορά τη ψυχή του, ερμηνεύοντας την «υπερήφανη» διαδρομή του λαικού μας τραγουδιού, εκφράζοντας συνάμα το γνήσιο λαικό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.
Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Μπάσης που θεωρείται ένας άξιος διάδοχος των μεγάλων λαικών φωνών καθώς έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture