Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Κύπελλο χαντμπολ: Σήμερα ο τελικός - Η Ορμή Λουξ κόντρα στη Νέα Ιωνία

Κύπελλο χαντμπολ: Σήμερα ο τελικός - Η Ο...

Άννα Στράτου: "Θα είναι μια γιορτή για το ελληνικό χάντμπολ."

H έναρξη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ Γυναικών μεταξύ του ΑΣΕ Ορμή Λουξ και του Ο.Φ. Ν. Ιωνίας στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου, πλησιάζει. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 και θα είναι ο 26ος στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορμή στοχεύει στην 4η κατάκτηση του τροπαίου, ενώ η κάτοχος του τίτλου Νέα Ιωνία στην 2η.

Ανδρέας Κόγκας (πρόεδρος ΑΣΕ Ορμή Λουξ): «Πρόκειται για δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια. Δεν σας κρύβω ότι είχα ζητήσει ο τελικός να γίνει στην Πάτρα γιατί φέτος η ομάδα μου συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική χειροσφαίριση. Δεν πειράζει όμως, θα διεξαχθεί σε ένα πάρα πολύ όμορφο γήπεδο και σε μία όμορφη πόλη. Η παρουσία των κοριτσιών που έχω δίπλα μου, της Άννας Στράτου και της Τάνιας Πένεφ είναι συμβολική, καθότι ξεκινήσαμε μαζί πριν 10 χρόνια αυτή την προσπάθεια. Χαίρομαι που αντίπαλος είναι η Νέα Ιωνία, γιατί έχουμε μια εξαιρετικές σχέσεις. Είμαστε αντίπαλες μόνο στο γήπεδο, δουλεύουμε μαζί για το καλό του ελληνικού χάντμπολ».

Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς (τεχνικός Ορμής): «Πιστεύω πως η διοργάνωση θα στεφτεί από απόλυτη επιτυχία. Θα είναι μια γιορτή, κάτι το διαφορετικό. Πιστεύω θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα για τον κόσμο. Και οι δύο ομάδες θέλουν το κύπελλο, αλλά το σίγουρο είναι πως μόνο ένας θα το πάρει».

Τάνια Πένεφ (πλέι μέικερ Ορμής): «Θα είναι ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας».

Άννα Στράτου (αρχηγός Ορμής): «Θα είναι μια γιορτή για το ελληνικό χάντμπολ. Είναι χαρά μας που έχουμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντι μας. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε στον τελικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΧΕ
Για πρώτη φορά το o μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.handball.org.gr  Πριν το παιχνίδι θα υπάρξει pregame, ενώ μετά το ματς θα υπάρξει μετάδοση και των απονομών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters