Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Μπαντμιντον: Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τις κατηγορίες νέων ανδρών και παίδων κορασίδων

Μπαντμιντον: Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τ...

Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η προκριματική δεύτερη φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα για τις κατηγορίες νέων ανδρών και παίδων κορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο στον Πύργο το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Από την Πάτρα συμμετείχαν αθλητές και από τα δυο σωματεία Μπάντμιντον Απολλώνιο και ΝΕΠ Πατρών όπου πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις μαζεύοντας αρκετούς βαθμούς για τα πανελληνιά πρωταθλήματα στην συνέχεια.

Αποτελέσματα Εφήβων Νεανίδων
Πρώτη θέση κατέκτησαν οι Καρατζάς Χρήστος και Μαντούκα Ηλιάννα της ΝΕΠ τόσο στο απλό όσο και στο αγώνισμα του μεικτού διπλού. Ο Κουβεριανός Λάμπρος (Απολλώνιος Πατρών) κατέκτησε δυο αργυρά μετάλλια στο απλό και στο μεικτό αντίστοιχα. Η Δεληβοριά Εύη (Απολλώνιος Πατρών) στο απλό κατέκτησε την δεύτερη θέση και στο διπλό νεανίδων την τρίτη θέση μαζί με την Χάχαλη Θεοδώρα (ΝΕΠ). Ο Ζίας Παναγιώτης (Απολλώνιος Πατρών) έχασε στον ημιτελικό στο απλό παίρνοντας την τρίτη θέση και μαζί με το Ανδρικόπουλο Γιάννη (Απολλώνιος Πατρών) κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο διπλό. Τέλος η Περδικάρη Νεφέλη μαζί με το Αλεξανδρόπουλο Παναγιώτη κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο διπλό μεικτό (ΝΕΠ).

Αποτελέσματα Νέων Ανδρών- Γυναικών
Ο Κυριακόπουλος Αλέξανδρος (ΝΕΠ) κατέκτησε την τρίτη θέση στο απλό και την δεύτερη θέση στο διπλό μαζί με το Χατζηφώτη Σπύρο και ο Παπαδόπουλος Πέτρος (ΝΕΠ) την τρίτη θέση σε απλό και διπλό αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters