Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΠΣΑ: Τι λένε οι πρόεδροι για την διακοπή

ΕΠΣΑ: Τι λένε οι πρόεδροι για την διακοπή

Διαφωνία με την απόφαση

Για την διακοπή της μιας εβδομάδας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης, μίλησαν στην «4η Εξουσία», τρεις παράγοντες σωματείων.

Χ. ΠΛΟΥΜΗΣ (Πρόεδρος Πανιωνίου/Αχιλλέα)
«Το θεωρώ ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο αυτό που έγινε. Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι λάθος απόφαση; Δεν υπήρχε λόγος. Τι χρωστάμε εμείς; Τιμωρείς ποιον; Εκτόνωση δεν υπάρχει. Ίσα - ίσα που έπρεπε να δώσουμε το παράδειγμα. Μετά από αυτό το κακό που έγινε, είναι αυτή η συνέχειά του. Το διογκώνουν τώρα με αυτή την απόφαση. Ποιος θα μας πληρώσει τα έξοδα; Υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα ή μήπως μεταξύ τους είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα. Με το δικό τους πρόβλημα νομίζουν ότι ασχολείται όλη η οικουμένη».

Ν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος ΑΕ Πάτρα)
«Αγωνιστικά δεν μας συμφέρει γιατί ήδη έχουμε ένα φορτωμένο πρόγραμμα ειδικά στις Ακαδημίες. Αλλά πιστεύω ότι η απόφαση ήταν σωστή από συναδερφική αλληλεγγύη. Δεν είναι σωστή η απόφαση και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Με χαλάει αλλά συμφωνώ. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα».

Γ. ΝΙΚΑΣ (Πρόεδρος Φωστήρα)
«Διαφωνώ με την απόφαση. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν χρωστάνε σερ τίποτα τα άλλα σωματεία. Ήταν εν βρασμώ. Έπρεπε να το εξετάσουν καλύτερα αφού πρώτα δουν προσεκτικά και το βίντεο. Μας χαλάει τον προγραμματισμό η διακοπή αυτή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters