Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στην Ακτή Δυμαίων

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας live την  Παρασκευή ...

Μία... dance till you drop βραδιά!

 

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας και η μπάντα του μας επισκέπτονται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στην Ακτή Δυμαίων (παλιό πτωχοκομείο)! Εννέα μουσικοί επί σκηνής, αγαπημένα κομμάτια από τις δισκογραφικές τους δουλειές αλλά και  ιδιαίτερες διασκευές σε κλασσικές γνωστές μελωδίες  συνθέτουν μια dance till you drop βραδιά!

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους στους δίσκους του, χορεύει, γελάει, λέει ανέκδοτα και «τα σπάει» στα live του. Είναι ένας από τους νέους Έλληνες μουσικούς που επιτέλους ξαραχνιάζουν την ευρύτερη «έντεχνη σκηνή». Είχε από μικρός τέτοια «λόξα» όπως λέει με τη μουσική που την παίδευε και τη μάθαινε μόνος του. Μέχρι σήμερα διατηρεί ενθουσιασμό μικρού παιδιού για τη μουσική. Αυτό κάνει από τα δεκατέσσερά του όταν τραγουδούσε τότε σε μια μπουάτ στην Πλάκα όπου με την τρέλα που κουβαλά, είχε κάνει μόδα τα σφηνάκια στους αν και μεσήλικες, κουλ πελάτες. Σήμερα, λίγο πριν τα τριάντα, αν και βρίσκει πάντα διέξοδο στο χιούμορ και τις πλάκες του, είναι πολύ λιγότερα τα πράγματα που «παίρνει στην πλάκα». Για όλα όσα τον ανησυχούν τραγουδά στον «Πλάτανο». Κυρίως όμως γράφει τραγούδια για τον έρωτα. Όπως λένε και οι στίχοι του διασκεδαστικού happy end ο Λεωνίδας είναι τρελός, νευρικός, ενοχικός αλλά και ρομαντικός αφού μέχρι και καντάδα έχει κάνει σε κοπέλα προκειμένου να της εκφράσει τον έρωτά του κι ας τον απειλούσε ο αυστηρός παππούς της ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Τραγουδά για την πιο κεφάτη πλευρά του έρωτα αλλά και για την πιο σκοτεινή. Όταν τον ακούς να τραγουδά "Όλα, πάρτα όλα και μην αφήσεις τίποτα", ακόμη και στον έβδομο ουρανό να βρίσκεσαι, θα ξαναπέσεις στα Τάρταρα του αγριότερου αποχωρισμού και μάλιστα θα το ευχαριστηθείς. Έρχεται λοιπόν μαζί με τον "πυροσβεστήρα" του, για να ανάψει το κέφι  αυτή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στη Ακτή Δυμαίων!

Προπώληση 10 ευρώ στα musical, discover, music station, city café, ευοί ευάν, mojo radio

Τιμή εισιτηρίου στην πόρτα 15 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Έναρξη συναυλίας μετά τις 22.30

Warm up set Γιώργος Βερροιόπουλος

Πληροφορίες [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture