Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 25 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 25 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Η Σελήνη συναντιέται με τον ονειρικό Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας, κι έτσι το κλίμα είναι ανάλογα ρομαντικό αλλά και λίγο χαώδες. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις, την αφηρημάδα και τις τάσεις φυγής. Κάτι κλείνετε οριστικά, πιθανόν ένα επαγγελματικό ζήτημα. Άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση και υπερβατική διάθεση.

Ιχθείς

Έντονη τάση φυγής και υπνηλίας θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να σάς βάζει σε ονειροπόλο mood. Οριστικό κλείσιμο κάποιων κύκλων. Κατά τ’ άλλα είναι μια μέρα ιδανική για καλλιτέχνες, καθώς προσφέρει έμπνευση, υπερβατική διάθεση, αλλά και έφεση στο διαλογισμό, τη γιόγκα κλπ.

Κριός

Ανάγκη για περισσότερο ύπνο φέρνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα, αλλά και κάποια μπερδέματα με τους φίλους. Ωστόσο οι υποχρεώσεις εκτελούνται άνετα και το κλίμα είναι ήπιο και ρομαντικό, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων και να κάνει τη διάθεση ονειροπόλα. Καλλιτεχνική έμπνευση.

Ταύρος

Μέχρι το μεσημέρι η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα θα δημιουργεί μια θολούρα, κάτι που μπορεί να φέρει μπερδέματα στη δουλειά. Παρόλ’ αυτά, θα είναι μια εποικοδομητική εργασιακή μέρα, σε ευχάριστο κλίμα. Μετά το μεσημέρι δίνεται έμφαση στον οίκο της φιλίας, κι έτσι θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις με τις παρέες σας.

Δίδυμοι

Ήπιο και συναισθηματικό το κλίμα σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί τάσεις φυγής και μεγάλη ανάγκη για ονειροπόληση. Θα εκτελέσετε τις υποχρεώσεις σας με ευκολία, εκτός από κάποια μπερδέματα σε σπουδές και νομικά θέματα. Απ’ το μεσημέρι ενεργοποιείται ο επαγγελματικός οίκος - πιθανές επαφές με ανωτέρους.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα ρομαντικό mood δημιουργεί σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία μαλακώνει το κλίμα. Προκαλεί ορισμένα μπερδέματα όμως, στα οικονομικά κυρίως. Απ’ το μεσημέρι θα δοθεί έμφαση σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών, ενώ είναι καλή μέρα για διάβασμα, φιλοσοφία, τέχνη και ονειροπόληση.

Λέων

Λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να θολώνει το νου και τα συναισθήματα. Προσέξτε την αφηρημάδα και την υπνηλία. Ωστόσο το κλίμα είναι ρομαντικό, ενώ υπάρχει καλλιτεχνική και πνευματική έμπνευση. Γίνεται πιο φανερό τώρα ότι κλείνουν σημαντικοί κύκλοι στις σχέσεις.

Παρθένος

Δεν ευνοεί πολύ την συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την ασυνεννοησία. Παρ’ όλα αυτά, θα γίνουν άνετα οι δουλειές. Απ’ το μεσημέρι τονίζεται ο οίκος των σχέσεων και συνεργασιών, κι έτσι η υπόλοιπη μέρα θα είναι κοινωνική, με επαφές και συναντήσεις.

Ζυγός

Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα βγάζει όλο τον καλλιτεχνικό σας εαυτό στην επιφάνεια σήμερα, προσφέροντας δημιουργικότητα, έμπνευση, υπερβατικότητα και άφθονο ρομαντισμό. Όμορφο και μαλακό το κλίμα, αλλά προσέξτε την ονειροπόληση και την αφηρημάδα. Ωστόσο θα τακτοποιήσετε με ευκολία τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Λίγο εκτός τόπου και χρόνου μπορεί να νιώθετε σήμερα, λόγω της συνάντησης της Σελήνης με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Γι’ αυτό προσέξτε τα μπερδέματα, τις τάσεις φυγής και την υπνηλία. Απ’ το μεσημέρι τονίζεται ο αισθηματικός τομέας και η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για φλερτ, παιχνίδι και δημιουργικότητα.

Τοξότης

Μέχρι το μεσημέρι η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα θα προκαλεί επικοινωνιακή σύγχυση, γι’ αυτό προσέξτε την ασυνεννοησία, την αφηρημάδα και τα μπερδέματα στις μετακινήσεις. Ωστόσο το κλίμα γενικά είναι όμορφο, απλά λίγο χαοτικό. Ιδανική μέρα για καλλιτέχνες, καθώς υπάρχει έμπνευση και η φαντασία τονίζεται ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί τάση για μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές μέχρι το μεσημέρι. Προσέξτε επίσης να μην παρασυρθείτε σε αγορές και άλλες κινήσεις που μπορεί να μετανιώσετε. Γενικά όμως είναι μια ήπια και θετική μέρα, όπου θα απολαύσετε τα απλά πράγματα. Αρκετές μετακινήσεις κι επαφές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being