Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Monica και η Brandy συνεργάζονται ξανά για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι

Η Monica και η Brandy συνεργάζονται ξανά...

Το «It All Belongs To Me» θα κυκλοφορήσει στις 6 Φεβρουαρίου

Οι πολύ-πλατινένιες και νικήτριες βραβείων Grammy, η Monica και η Brandy συνεργάζονται ξανά για να γράψουν και πάλι ιστορία με το ολοκαίνουριο single «It All Belongs To Me», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την RCA Records στις 6 Φεβρουαρίου. Το τραγούδι το έγραψε και το έκανε παραγωγή ο Rico Love (Usher, Beyonce, Chris Brown) και επανασυνδέει αυτές τις εξαιρετικές τραγουδίστριες για πρώτη φορά από την τεράστια επιτυχία του single «The Boy Is Mine».

Η Monica και η Brandy έγραψαν στο Twitter για την συνεργασία τους όταν βρισκόντουσαν στο studio στο Miami και αμέσως ξεκίνησε μια χιονοστιβάδα ενθουσιασμού στο internet.

Πέρασαν 14 χρόνια από τότε που η επική τους συνεργασία στο «The Boy Is Mine», ανέβηκε στο #1 του Hot 100 για 13 εβδομάδες, κέρδισε το Grammy στην κατηγορία R&B Performance by A Duo Or Group και ήταν το best-selling τραγούδι του 1998.

Το «It All Belongs to Me» θα περιλαμβάνεται στο νέο album της Monica NEW LIFE το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου (RCA) και στο επερχόμενο album της Brandy το οποίο ακόμα δεν έχει τίτλο, θα είναι το debut της στην RCA/Chameleon και θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture