Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάει καλά εμπορικά η «Νήσος 2»

Πάει καλά εμπορικά η «Νήσος 2»

Ήδη ξεπέρασε τα 250.000 εισιτήρια-Ικανοποιημένοι οι συντελεστές της ταινίας

Τα 250.000 εισιτήρια έχει πλέον φτάσει η «Νήσος 2» που έχει σκηνοθετήσει ο Πατρινός δημιουργός Αντώνης Αγγελόπουλος και όπως δείχνουν τα πράγματα θα φτάσει άνετα και θα ξεπεράσει τα 300.000 εισιτήρια, νούμερο ιδιαίτερα ικανοποιητικό με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί και την πτώση στην κίνηση στα σινεμά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η κωμική περιπέτεια που γυρίστηκε στη Σίφνο και αποτελεί τη συνέχεια της 1ης επιτυχημένης ταινίας του 2009, δείχνει να αρέσει στο κοινό ενώ ιδιαίτερα έχει αγαπηθεί και το κομμάτι των Onirama που ακούγεται στους τίτλους τέλους του φιλμ, με τίτλο «Χαμένος θησαυρός» το οποίο ακούστηκε μέχρι και στο χθεσινό «Dancing on ice» στον ΑΝΤ1.

Η ταινία έχει αρκετά νέα ευρήματα, το ίδιο επιτυχημένο καστ της 1ης ταινίας με την προσθήκη μερικών ακόμα ηθοποιών όπως του Νίκου Γεωργάκη, της Αγγελικής Λάμπρη και του Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και γκεστ εμφανίσεων όπως της Θέμιδας Μπαζάκα και του Μιχάλη Γιαννάτου ενώ κατά τη γνώμη μας κλέβουν την παράσταση η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η ηρωίδα της οποίας νομίζει ότι αρχίζει να το χάνει και να νιώθει ότι την καταδιώκουν αλλά και ο απολαυστικός Μιχάλης Μαρίνος ως ο άτακτος ιερέας παπά Λάμπρος.

Μάλιστα όπως είδαμε στο making of της ταινίας που προβλήθηκε στο κανάλι του Alpha το περασμένο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τα γυρίσματα όπως στη σκηνή με την φουσκωτή βαρκούλα όπου έχουν ανέβει οι Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Σε ένα γύρισμα ο Μιχάλης Μαρίνος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη βάρκα που είχε από το βάρος σχεδόν μπει μέσα στο νερό και έπεσε στη θάλασσα μαζί με το φορητό μικρόφωνο που φορούσε.

Από τα πιο αστεία στοιχεία του σεναρίου είναι η ιστορία του χαμένου θησαυρού από την Τουρκοκρατία που ψάχνουν οι ήρωες, μέσω του οποίου μάλιστα θα δοθεί και η λύση για το ξεχρέωμα της χώρας μας όπως θα δείτε στους ξεκαρδιστικούς τίτλους τέλους.

Η «Νήσος 2, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» διανέμεται από την εταιρεία Village Films ενώ όπως αντιληφθήκαμε από τα λεγόμενα του Αντώνη Αγγελόπουλου και των ηθοποιών μάλλον θα ετοιμαστεί στο μέλλον και 3η «Νήσος».

Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture