Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 30 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 30 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Μέρα με μετακινήσεις, συναντήσεις, βόλτες, ταξιδάκια, συζητήσεις και αρκετή επικοινωνία. Δεν θα λείπουν κάποιες ταλαιπωρίες στα ταξίδια και σε διάφορες καθημερινές συναλλαγές, κάτι που μπορεί να σάς εμποδίσει να κλείσετε ορισμένα θέματα. Προσέξτε τις διαφωνίες με αδέρφια και συγγενείς καθώς επικρατεί ο εγωισμός.

Υδροχόος

Θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες  συναλλαγές. Προσέξτε όμως τον εκνευρισμό, καθώς σχηματίζονται πρόσκαιρες δύσκολες όψεις που προκαλούν  ταλαιπωρίες. Επίσης προσέξτε την ασυνεννοησία με τους φίλους, τις λογομαχίες και τις ίντριγκες.

Ιχθείς

Καθώς διατρέχει  το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον  Ερμή και τον Άρη, οι οποίες προκαλούν  προβλήματα στην επικοινωνία και  τάση για συγκρούσεις. Προσέξτε τον εγωισμό σας, ενώ άθελά σας μπορεί να προκαλείτε τους άλλους. Επίσης προφυλάξτε την υγεία σας από κρυώματα, ατυχήματα, φλεγμονές.

Κριός

Η Σελήνη απ’  τους Ιχθείς σήμερα προκαλεί ανάγκη για  απόσυρση και φυγή απ’ τις πολλές φασαρίες, αλλά ορισμένα θέματα καθημερινότητας θα σάς χαλάσουν κάποιες φορές την χαλάρωση. Προσέξτε να μην συγκρουστείτε για ανούσιες λεπτομέρειες - δείξτε καλή θέληση που όλα τα διορθώνει. Μικροταλαιπωρίες στα ταξίδια πιθανές.

Ταύρος

Μια μέρα αφιερωμένη στις παρέες σας και σε ομαδικές δραστηριότητες, με αρκετή κοινωνικότητα. Η Σελήνη σχηματίζει ορισμένες πρόσκαιρες δύσκολες όψεις, οι οποίες φέρνουν μικρο-εντάσεις με τους φίλους ή στα αισθηματικά, ενώ μπορεί να μην συμφωνείτε στα γούστα μαζί τους. Τις εντάσεις προσέξτε τις και με τα παιδιά.

Δίδυμοι

Οι δύσκολες αλλά πρόσκαιρης επιρροής όψεις που  σχηματίζει η Σελήνη σήμερα προκαλούν  ένταση και άγχος. Προσέξτε τις συγκρούσεις  με τους δικούς σας αλλά και στον επαγγελματικό χώρο. Γενικά η επικοινωνία  είναι προβληματική και ο εγωισμός ανεβασμένος. Προσέξτε επίσης τα κρυολογήματα, τα μικρο-ατυχήματα και τη βιασύνη.

Καρκίνος

Η Σελήνη απ’ τους Ιχθείς προσφέρει ρομαντισμό και  τονίζει τον οίκο των ταξιδιών, δίνοντας ευκαιρίες για αποδράσεις. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, ενώ στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα οι συνεννοήσεις δεν γίνονται με τον πιο εύκολο τρόπο – κάντε παραχωρήσεις.

Λέων

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η  Σελήνη, κι έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε πληρωμές και διάφορες εκκρεμότητες. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να προκαλέσουν κάποιες ταλαιπωρίες στις συναλλαγές, όπως επίσης και πρόσκαιρες διαφωνίες στα αισθηματικά. Κάντε πίσω τον εγωισμό σας.

Παρθένος

Μια κοινωνική  μέρα, με συναντήσεις, γνωριμίες κι επαφές, αλλά με τάση για συγκρούσεις κι εγωισμούς, γι’ αυτό προσοχή. Μην ζητάτε απ’ τους άλλους να λειτουργούν όπως εσείς, δείξτε κατανόηση. Επίσης προσέξτε τις βιασύνες, τα ατυχήματα, τους πονοκεφάλους και τα κρυολογήματα. Λίγο προβληματική η επικοινωνία.

Ζυγός

Η Σελήνη τονίζει  τον οίκο της εργασίας και της  φροντίδας καθημερινών ζητημάτων, κι έτσι θα ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της ζωής. Δεν θα λείψουν τα προβλήματα στην επικοινωνία, σε συναλλαγές και  στις μετακινήσεις, ενώ υπάρχει μια τάση επίσης για υπόγειους ή και πιο φανερούς ανταγωνισμούς στις σχέσεις και στη δουλειά.

Σκορπιός

Σήμερα προσέξτε τις εντάσεις και τις διαφωνίες  στα αισθηματικά, με τους φίλους, αλλά και με τα παιδιά σας, καθώς οι δύσκολες γωνίες της Σελήνη ανεβάζουν τον εγωισμό και την αντιδραστικότητα. Επίσης προσέξτε το άγχος και τις ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα και συναλλαγές. Μην κάνετε βιαστικές κι απερίσκεπτες αγορές.

Τοξότης

Μια ασυνεννοησία προκαλούν σήμερα οι δύσκολες όψεις  της Σελήνης, ενώ ο καθένας  φαίνεται να εγκλωβίζεται στις δικές του απόψεις και να μην κατανοεί τον άλλον. Σπάστε όμως αυτόν τον κύκλο του εγωισμού, με το να δείτε τις ανάγκες των άλλων, χωρίς πικρίες. Προσοχή σε συγκρούσεις, σε ατυχήματα και κρυολογήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being