Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντιδήμαρχοι Πάτρας: «Όσο μας χτυπάνε, εμείς θα γινόμαστε πιο δυνατοί»

Αντιδήμαρχοι Πάτρας: «Όσο μας χτυπάνε, ε...
Βγενόπουλος Φάνης

Στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά οι αντιδήμαρχοι

Δίπλα στον δήμαρχο Πατρέων ήταν σήμερα έξι αντιδήμαρχοι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Δημαράς. Οι αντιδήμαρχοι μίλησαν στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι βρίσκονται στο πλευρό του δημάρχου.

Για ενορχηστρωμένο πόλεμο σε βάρος της δημοτικής Αρχής έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Φίλιας, ο οποίος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει στο πλευρό της, τους πολίτες που την εξέλεξαν. «Όσο μας χτυπάνε, εμείς θα γινόμαστε πιο δυνατοί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλιας.

Ο Αχιλλέας Γεωργακόπουλος είπε ότι είμαστε θεατές σε ένα έργο που έχει πλοκή, αλλά δεν θα έχει αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι ο δήμαρχος της Πάτρας είναι ο Γιάννης Δημαράς. Ο κ. Γεωργακόπουλος υπογράμμισε ότι το έργο της δημοτικής Αρχής είναι σημαντικό και πως θα φανεί πολύ σύντομα για να καταλήξει λέγοντας πως: Αυτά που γίνονται δεν τιμούν κανέναν από αυτούς που τα κατασκευάζουν».

Ο Γιώργος Σιγαλός τόνισε ότι η δημοτική Αρχή βρίσκεται δυνατή και πεισμωμένη δίπλα στον δήμαρχο και σημείωσε ότι όλο αυτό το διάστημα η δημοτική Αρχή δέχεται χτυπήματα κάτω από τη μέση και λάσπη. «Ως εδώ. Όλα αυτά που λέγονται θα παίρνουν απάντηση, θα αποδειχθούν και τα ψέματα και η λάσπη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για αντιδημοκρατική εκτροπή που έχει στόχο τον εξαναγκασμό του δημάρχου σε παραίτηση, έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λοτσάρης για να προσθέσει ότι: «Οι Πατρινοί εξέλεξαν δήμαρχο τον Γιάννη Δημαρά, έχουμε υποχρέωση να τιμήσουμε τη ψήφο τους». Μάλιστα και ο κ. Λοτσάρης προέβλεψε πως «όσοι απεργάζονται άλλες λύσεις θα αποτύχουν».

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Λέγκας, τόνισε ότι κακώς λαμβάνεται από ορισμένους η ευγένεια και η αξιοπρέπεια του δημάρχου ως αδυναμία και υπογράμμισε πως το πολιτικό σύστημα προσπαθεί λυσσαλέα να τιμωρήσει την πόλη για τις επιλογές της.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντιδήμαρχος Μαρία Ρούβαλη – Ανδρικοπούλου, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Γ. Δημαράς: «Ε, δεν θα τους κάνω το χατίρι, δεν θα αφήσω να διαλύσουν την Πάτρα»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις