Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers!

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για ...

Απίστευτη ανταπόκριση των θαυμαστών για τη μεγάλη συναυλία

Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην πρώτη ημέρα προπώλησης εισιτηρίων για την πολυσυζητημένη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα.

Χιλιάδες fans των Red Hot Chili Peppers έσπευσαν από νωρίς στα εκδοτήρια του Ticket House, στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να προμηθευτούν το "μαγικό" χαρτάκι που θα τους εξασφαλίσει την είσοδο στην πιο πολύ-αναμενόμενη συναυλία ξένου συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Τα εκδοτήρια καθώς και οι on line πωλήσεις ξεκίνησαν ταυτόχρονα στις 10.30 ακριβώς, όπως ήταν προγραμματισμένο, εξυπηρετώντας άμεσα και με ταχύτητα τους χιλιάδες οπαδούς. Μεγάλο ποσοστό των fans προτίμησε το internet καταρρίπτοντας ΟΛΑ τα προηγούμενα ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων μέσω internet στην Ελλάδα.

Ο διακαής πόθος των Ελλήνων μουσικόφιλων να δουν ζωντανά τους Red Hot Chili Peppers, όλο και έρχεται κοντύτερα στην εκπλήρωση του!
Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου για να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρο όλων των Ελλήνων fans!

Προμηθευθείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας για τη συναυλία της Αθήνας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture