Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η Νόρα Δράκου στο δρόμο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Η Νόρα Δράκου στο δρόμο που οδηγεί στους...

Προπονητής της επιτυχίας ο Γιώργος Λεκάκης - Στήριγμα της ο ΝΟΠ και τα "Εκπαιδευτήρια Πάνου"

Η Νόρα Δράκου συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, με τον προπονητή του ΝΟΠ Γιώργο Λεκάκη, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο το 2012.
Μετά το μικρό διάλειμμα με την παραχωρησή της στον Ολυμπιακό για το 2011 και ενώ συνέχιζε την προπόνησή της στην Πάτρα γύρισε τυπικά στην οικογένεια του ΝΟΠ! Μετά τον Νίκο Ζαχαρόπουλο, είναι η πρώτη αθλήτρια κολύμβησης που λαμβάνει μέρος σε Ολυμπιάδα με τα χρώματα του ΝΟΠ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Στο ΝΟΠ ήρθε το 2006 και το 2008 και 2009 βραβεύτηκε  από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προπονητών για την προσφορά του  στην ελληνική κολύμβηση και τις επιτυχίες των αθλητών του κυρίως της Κρίστελ Βουρνά και της Νορας Δράκου
Ηγείται της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΠατρών και στόχος του είναι να αθλητές και αθλήτριες ικανούς να πρωταγωνιστήσουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό ακολουθώντας το παράδειγμα της Νόρας Δράκου και της Κρίστελ Βουρνα .

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΠ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΟΥ"
Στην προσπάθεια αυτή σύσσωμο το συμβούλιο του ΝΟΠ συμπαραστέκεται με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να βοηθηθεί η προσπάθεια αυτή τόσο για το κολυμβητικό τμήμα οσο και για την προετοιμασία της αθλήτριας μας Νόρας Δράκου για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Με πρωτοστάτη την πρόεδρο του ΝΟΠ Λήδα Τασσοπούλου – Παπαμανώλη, τα "Εκπαιδευτήρια Πάνου" πρώτα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για υποστήριξη σε αυτήν την προσπάθεια του ομίλου καθώς και η πατρινή εταιρεία CARNA και patra fitness.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters