Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BABYBOOM

/

Επείγουσα μεταφορά βρέφους από το Αγρίνιο στην Πάτρα

Επείγουσα μεταφορά βρέφους από το Αγρίνι...

Συναγερμός στις υγιειονομικές υπηρεσίες της περιοχής

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο, για την επείγουσα μεταφορά στην Πάτρα νεογέννητου βρέφους από το Γενικό νοσοκομείο του Αγρινίου στην Πάτρα. Άνδρες της τροχαίας με δίκυκλα, άνοιγαν τον δρόμο ως προπομποί για το ασθενοφόρο που μετέφερε το μωρό, ενώ άλλοι βρίσκονταν σε κόμβους για την διευκόλυνση του ασθενοφόρου, ώστε να βγει από την πόλη.

Προπομποί θα βρίσκονται και καθοδόν στην Πάτρα, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Η μητέρα του παιδιού εισήλθε επειγόντως στο νοσοκομείο σήμερα με σφοδρούς πόνους και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των γιατρών και του προσωπικού, ώστε η ίδια και το μωρό να σωθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως το χειρουργείο έγινε την στιγμή που βρίσκονταν ακόμη δυο χειρουργεία σε εξέλιξη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Μετά τον τοκετό, το νεογέννητο μεταφέρεται αυτήν την ώρα στην Πάτρα, διασωληνωμένο και με την συνοδεία δυο γιατρών του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου, όλα πήγαν καλά, αφού εκείνη την στιγμή, βρίσκονταν όλοι στις θέσεις τους  και λειτούργησαν συλλογικά και αποτελεσματικά, αφού δεν χάθηκε ούτε λεπτό. Η μητέρα του βρέφους τώρα  είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

BABYBOOM