Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 2-1 από τη Λάρισα

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 2-1 από τη Λάρισα

Οι "βυσσινι" προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0 αφήνοντας τους "κοκκινόμαυρους" να ακολουθούν μέχρι το 85' που μείωσε ο Κυβελίδης

Η Παναχαϊκή άφησε στη Λάρισα τους βαθμούς. Οι "κοκκινόμαυροι" γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νώρις, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 11' με τέρμα που σημείωσε ο Ζεκίνια με κεφαλια.

Το δεύτερο γκολ για τη Λάρισα ήρθε επίσης νωρίς, λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους, από τον Σεσίνιο. Στο β' ημίχρονο, η Παναχαϊκή παρότι απο το 60' οι αντίπαλοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αραμπατζής, δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα για να απειλήσει την εστία της Λάρισας.

Στο 85' όμως ο Κύβελίδης δεν είχε πει την τελευταία λέξη για την πατρινή ομάδα, μειώνοντας και διαμορφώντας το τελικό αποτελέσμα 2-1.

ΛΑΡΙΣΑ: (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας (63' Παπαγεωργίου), Γκονζάλες (80' Χασομέρης), Μπόα Μόρτε, Σεσίνια (85' Τσιμπάμπα), Ζεκίνια.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοκκίνης (46' Κυβελίδης), Πακάλτσης (46' Κοιλιάρας), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Μενδρινός (80' Ατματζίδης), Ουρτάδο, Ντίνας, Φουρτάδο.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ

Ο Ηλίας Φυντάνης, οπως και ποδοσφαιριστής της ομάδας, ως είθιστε, μετά απο τις αναμετρήσεις δίνουν συνέντευξη Τύπου, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη στη Λάρισα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αντίθετα, ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε σχετικά με την επίθεση στη φυσούνα: «Αν και φιλοξενηθήκαμε άριστα από την Λάρισα και τον πρόεδρο της κ. Πηλαδάκη, υπήρξε επίθεση εναντίον των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής και του προπονητή μας Ηλία Φυντάνη, από τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΛ, Μίμη Τσακμακίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα. Θα κάνουμε επίσημη διαμαρτυρία ενώ έχω να προσθέσω πως τα ΜΑΤ συνέχισαν το ξύλο ενάντια των παικτών της ομάδας μου στη φυσούνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters