Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Cher Lloyd κυκλοφορεί το «With Ur Love» featuring Mike Posner, το 2ο single της

Η Cher Lloyd κυκλοφορεί το «With Ur Love...

Το video στο YouTube έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια views!

Η Cher Lloyd εισέβαλε στα charts αυτό το καλοκαίρι με το No.1 single «Swagger Jagger». Τώρα επιστρέφει με το εκπληκτικό δεύτερο single, «With Ur Love» στο οποίο συμμετέχει ο Mike Posner, έναν από τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες της Αμερικής.

Το «With Ur Love» είναι ένα uplifting τραγούδι, με φοβερό beat και υπέροχες μελωδίες καθώς και τα εξαιρετικά φωνητικά της Cher. Την παραγωγή έκανε ο Max Martin (Katy Perry, Pink) ενώ το τραγούδι το έγραψε ο Savan Kotecha (Britney, Usher) μαζί με τον τραγουδιστή / τραγουδοποιό Mike Posner. Η Cher επιστρέφει για να αποδείξει ότι είναι η πιο hot και πιο συναρπαστική καλλιτέχνης της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Cher δήλωσε «Ήταν μεγάλη μου τιμή να δουλέψω με τον Max Martin και τον Mike Posner σε αυτό το τραγούδι. Ο Max είναι ένας από τους καλύτερους παραγωγούς και πάντα ήμουν fan της δουλειάς του Mike. Το «With Ur Love» είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στο album».

Από πέρσι που τελείωσε το X Factor, η Cher άρχισε να ηχογραφεί το πολύ-αναμενόμενο debut album της δουλεύοντας με ορισμένα από τα πιο hot ονόματα, όπως Max Martin, Red One, TMS και Busta Rhymes. Το πρώτο της album έχει τον τίτλο «Sticks + Stones».

Ακούστε το «With Ur Love» http://www.youtube.com/watch?v=axpO86pGHAM

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture