Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων της ομάδας χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου

Συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων της ...

Στο παρθενικό του παιχνίδι στην Α2 Εθνική κόντρα στην Ακαδημία των Σπορ

Τον γύρο της Ελλάδας έκαναν τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Το γεγονός ότι για ένα αγώνα χάντμπολ συγκεντρώθηκαν 600 και πλέον φίλαθλοι, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή νίκη τού «νεοφώτιστου» στην Α2 Εθνική Πήγασου Αιγίου επί της Ακαδημίας Πατρών, «ανάγκασε» όλα τα αθηναϊκά ΜΜΕ να κάνουν εκτενή αναφορά για τα όσα έζησαν οι «τυχεροί» που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Το δικό τους «χρώμα» στις κερκίδες του κλειστού έδωσαν για ακόμα μια φορά οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου, που δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν συνθήματα υπέρ της ομάδας, «σπρώχνοντας» έτσι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τους Αιγιώτες αθλητές στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν απαγορευτικό για… καρδιακούς, οι παίκτες τού Τάκη Καρακίτσου, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες, έδειξαν ότι διέθεταν πάθος και θέληση για τη νίκη, παρά την εχθρική διαιτησία των Πατρινών Ρούπα και Τσακανίκα, οι οποίοι έδειξαν 9 (!) δίλεπτες αποβολές στην αιγιώτικη ομάδα και μόλις 2 στην πατρινή, υπέρ της οποίας σφύριξαν 9 (!) πέναλτι έναντι μόλις 2 που κέρδισε η γηπεδούχος.

Εντυπωσιασμένοι από την «εκρηκτική» ατμόσφαιρα που επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο δήλωσαν και τα δύο μεγάλα φετινά αποκτήματα του Πήγασου Αιγίου, ο τερματοφύλακας Βασίλης Αναστασέλος, που το Σάββατο βρέθηκε αντιμέτωπος για πρώτη φορά κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, και ο Αθηναίος πλέι μέικερ - ίντερ Γιάννης Ζαρλακούτης, που με τη λήξη τής δραματικής αναμέτρησης έγιναν ένα «κουβάρι» μαζί με συμπαίκτες και φιλάθλους, γνωρίζοντας μια πρωτοφανή αποθέωση!

Η νίκη επί της Ακαδημίας είναι πλέον παρελθόν και από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία των Αιγιωτών για το επόμενο παιχνίδι τού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική. Σε αυτή την αναμέτρηση ο Τάκης Καρακίτσος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Δημήτρη Αλυγιζάκη, ο οποίος αποβλήθηκε ενάμισι λεπτό πριν από τη λήξη.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Παπαγεωργίου, Αναστασέλος, Γιαννόπουλος, Σαντιμπαντάκης, Αυλωνίτης, Πολυδώρου 2, Γιούπης 6, Γκιώνης 1, Πετρόπουλος 1, Παπαδόπουλος 4, Ζαρλακούτης 5, Δημητρουλόπουλος, Αλεξόπουλος,  Αλυγιζάκης 5.
Δεκάλεπτα: 2-3, 7-8, 13-12 (ημ.), 18-16, 21-20, 24-23.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters