Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ Πονγκ: Τουρνουα «Οικογένειες και παιδιά»

Πινγκ Πονγκ: Τουρνουα «Οικογένειες και παιδιά»

Πρωτοβουλία της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και των σωματείων Α.Ο. Φαέθων και Α.Σ.Π. Προμηθέας

Συνέλαβαν εξαιρετική ιδέα και αναλαμβάνουν αξιέπαινη πρωτοβουλία η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τα πατρινά σωματεία Α.Ο. Φαέθων και Α.Σ.Π. Προμηθέας! Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης η ομοσπονδία και τα δύο σωματεία-μέλη της θα συνδιοργανώσουν στην Πάτρα για πρώτη φορά τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τον τίτλο «Οικογένειες και παιδιά».

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 17-18 Δεκεμβρίου, στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Τόφαλος, με την όμορφη αυτή προσπάθεια να μαρτυρά δύο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναζητά συνεχώς τρόπους προσφοράς σε διάφορες κοινωνικές ομάδες ανεξάρτητα από την κακή οικονομική συγκυρία. Το δεύτερο είναι ότι οι σύλλογοι επιτραπέζιας αντισφαίρισης, παράλληλα με τον αδιάλειπτο αγώνα τους ν' αντέξουν στις οικονομικές δυσκολίες και ν' αναπτυχθούν, μπορούν μέσα από την καλή δραστηριοποίησή τους να συμβάλλουν και σε γενικότερα θετικές κινήσεις για τη διάδοση και προβολή του δημοφιλούς (έτσι κι αλλιώς) αθλήματος.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν ομάδες που θα συγκροτούνται από συγγενικά μεταξύ τους πρόσωπα, χωρίς να είναι απαραίτητο Δελτίο Ταυτότητας και Υγείας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στη δήλωση συμμετοχής κάθε ομάδα θα αναφέρει το επώνυμο της οικογένειας, το οποίο θα είναι και το όνομα της ομάδας καθώς και δήλωση του επικεφαλής της ότι όλα τα μέλη της ομάδας είναι υγιή και ότι μετέχουν στο τουρνουά με δική τους ευθύνη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται είτε στο φαξ (2610-335141), είτε στο e-mail ([email protected]) της Τοπικής Επιτροπής και η σχετική προθεσμία λήγει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00. Το παράβολο συμμετοχής για κάθε ομάδα ορίζεται στα 7 ευρώ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα κορμπιγιόν (corbillion), όπου κάθε ομάδα-οικογένεια θα συγκροτηθεί είτε από έναν γονέα και ένα παιδί, είτε από δύο συζύγους (ανδρόγυνο), που θ' αγωνιστούν στα δύο ατομικά παιγνίδια. Στο διπλό μπορεί να αγωνισθεί και τρίτο ή τέταρτο άτομο της ίδιας οικογένειας, τα οποία θ' αποτελέσουν το ζευγάρι. Νικήτρια θ' ανακηρύσσεται η ομάδα, που θα σημειώνει σκορ 3-0 ή 2-1 και στην προκριματική φάση το διπλό θα διεξάγεται ακόμα κι αν το σκορ είναι εκείνη τη στιγμή 2-0.
Κάθε πολύτεκνη οικογένεια μπορεί να συμμετέχει με παραπάνω από μία ομάδα, η οποία θ' αγωνίζεται αναγκαστικά με την ίδια σύσταση σε όλους τους αγώνες. Σε κάθε οικογένεια η συμμετοχή του παιδιού (και μόνο) μπορεί να γίνεται εφόσον υπάρχει έως β΄ βαθμού συγγένεια (ανιψιός ή ανιψιά του ενήλικα).

Η προκριματική φάση των αγώνων θα διεξαχθεί το Σάββατο σε ομίλους ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν και την Κυριακή θα γίνει η τελική φάση με τους προκριθέντες από τους ομίλους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και στην ενότητα «ανακοινώσεις», όπως και στις ιστοσελίδες των συλλόγων http://faethonpatra.gr/index.php και http://asp-promitheas.gr/ .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters