Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Παράδοση "θρίλερ" για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Παράδοση "θρίλερ" για...

Στα μεταξύ τους παιχνίδια

Μία μίνι παράδοση «θρίλερ» έχουν προλάβει να δημιουργήσουν Προμηθέας και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League. Αυτό γιατί και τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια κρίθηκαν με διαφορές δύο ως έξι πόντων.

Μετά το περσινό 2/2 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αυτή της Πάτρας άνοιξε λογαριασμό στο ματς του πρώτου γύρου με τη νίκη της στο «PAOK Sports Arena». Όσο για το παιχνίδι που έγινε πέρσι στην αχαϊκή πρωτεύουσα, κρίθηκε στην παράταση με τον Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί με 75-73. Οι νικητές είχαν πάρει 14 πόντους από τρεις παίκτες, τους Γλυνιαδάκη, Μπράιαντ και Πέινερς. Για τον Προμηθέα ο Τόντιτς είχε 19 και ο Μουρ 18 πόντους.

Ο Προμηθέας με το επιμέρους 30-15 της 2ης περιόδου κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 42-33 όμως σημείωσε μόλις 22 πόντους στο δεύτερο. Ο Τόντιτς στα 27΄΄ «έγραψε» το 64-62, ο Πέινερς απάντησε στα 20΄΄ και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί ο ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι.

Ξεχωριστό θα είναι το ματς του Σαββάτου τόσο για τον Νίκο Γκίκα όσο και για τον Σταύρο Τουτζιαράκη αφού αμφότεροι θα φτάσουν τις 100 συμμετοχές στη Stoiximan.gr Basket League.

Έξι ριμπάουντ μακριά από τα 600 στην κατηγορία είναι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ενώ εννιά ριμπάουντ χωρίζουν τον Χρήστο Σαλούστρο από τα 500.

Ο Λάνγκστον Χολ είχε τουλάχιστον μία ασίστ σε καθένα από τα 11 παιχνίδια του στη φετινή Stoiximan.gr Basket League ενώ είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο οχτώ από αυτά.

Τρεις πόντους μακριά από τους 1.000 είναι ο Απόλλων Τσόχλας.

Με εννιά πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο Λάκι Τζόουνς θα φτάσει τους 300 στη Stoiximan.gr Basket League.

Ένα τουλάχιστον εύστοχο τρίποντο είχε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προμηθέας: Νέο κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports