Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Πάτρα παρέλαβε τη σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων - Στο Δημαρχείο νωρίτερα Βασιλειάδης και Διεθνής Επιτροπή -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Η Πάτρα παρέλαβε τη σημαία των Παράκτιων...

Θα επισκεφθούν και τους χώρους διεξαγωγής των αθλημάτων

Τη σημαία της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 παρέλαβε νωρίτερα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Για το σκοπό αυτό νωρίτερα έφτασαν στο Δημαρχείο  ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούν τους χώρους οι οποίοι προτείνονται για τη διεξαγωγή αγώνων.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος επεσήμανε ότι η Πάτρα έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και πως η πόλη θα κάνει το 2019 ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως αρμόζει στην ίδια αλλά και στη χώρα. Ο δρόμος όπως είπε δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θα χρειαστεί πολλή δουλειά.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Κατέφθασαν στο Δημαρχείο της Πάτρας πριν λίγα λεπτά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ  προκειμένου να παραδώσουν την σημαία της διοργάνωσης των επόμενων παράκτιων μεσογειακών αγώνων στην Πάτρα.

Πρώτο δείγμα θετικό: Ποια είναι η Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών- Δείτε όλα τα ονόματα

9.44 πμ Στο Δημαρχείο της Πάτρας θα βρίσκονται σε λίγη ώρα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), με επικεφαλής τον πρόεδρο της Amar Addadi από την Αλγερία, προκειμένου να παραδώσουν συμβολικά τη σημαία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στο δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη και να «χρίσουν» και με τον πλέον επίσημο τρόπο την αχαϊκή πρωτεύουσα ως διοργανώτρια πόλη των Αγώνων.

 

Εν αναμονή της άφιξης στο δημαρχείο της Πάτρας

Εν αναμονή της άφιξης στο δημαρχείο της Πάτρας

Εν αναμονή της άφιξης στο δημαρχείο της Πάτρας

Μαζί με τους υψηλούς επισκέπτες της ΔΕΜΑ θα βρεθούν στην Πάτρα, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Η τελετή παράδοσης της σημαίας, όπως πληροφορείται το thebest.gr, θα γίνει στο δημαρχείο της Πάτρας και οι δημοτικοί παράγοντες δηλώνουν ότι θα υποδεχθούν και θα καλοδεχθούν τους προσκεκλημένους, αναμένοντας να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάτρα, οι «αθάνατοι» πέρα από τις επαφές που θα έχουν με τον δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής θα επισκεφθούν και τους προτεινόμενους χώρους για τη διεξαγωγή των αθλημάτων των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ώστε να διαμορφώσουν και οι ίδιοι άποψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports