Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: "Χρυσός" βαθμός για τον Παναιγιάλειο στη Δράμα

Φούτμπολ Λιγκ: "Χρυσός" βαθμός...

Οι "μελανόλευκοι" πήραν λευκή ισοπαλία από τη Δόξα

Όπως έκλεισε το 2017, έτσι μπήκε και στο 2018 η Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» παρότι αντιμετώπισαν τον Παναιγιάλειο των πολλών προβλημάτων, έμειναν στο 0-0 και βλέπουν πλέον από απόσταση 11 πόντων την 1η θέση και από 8 τη 2η, έχοντας ματς λιγότερο!

Παλικάρια οι φιλοξενούμενοι, που πέτυχαν τον στόχο τους και με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ, Αθανασίου απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν δώρο στον εορτάζοντα, Γιάννη Μπύρο και, μάλιστα, στο φινάλε αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς της Δόξας, με τον Παναιγιάλειο να πανηγυρίζει τον πόντο και δικαιολογημένα.

Έπειτα από ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων, όπου η Δόξα είχε απολογισμό έναν μόλις βαθμό, η νίκη ήταν επιτακτική για να μην χαθεί άλλο έδαφος. Εξάλλου, οι «Μαυραετοί» ενισχύθηκαν στη διακοπή και, μάλιστα, ο Κουσκουνάς βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στον αγώνα και ο Αρναρέλλης.

Οι φιλοξενούμενοι, αντίθετα, πέρασαν... μαύρα Χριστούγεννα. Οι οικονομικές εκκρεμότητες, η αβεβαιότητα στα διοικητικά και οι αποχωρήσεις ήταν στην επικαιρότητα, με αποτέλεσμα να παραταχθούν στη Δράμα με 17μελή αποστολή.

Δεδομένων των προβλημάτων της ομάδας του Αιγίου το σχέδιό της ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Η «Μαύρη Θύελλα» με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, έδωσε χώρο στη Δόξα Δράμας, αλλά οι γηπεδούχοι εμφάνισαν πρόβλημα στη δημιουργία. Μάλιστα, όποτε χρειάστηκε ο γκολκίπερ, Βασίλης Αθανασίου ήταν παρών και κράτησε το μηδέν παθητικό.

Όσο περνούσε η ώρα το άγχος μεγάλωνε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι γνώριζαν ότι δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο. Έτσι, στο 73' ο τεχνικός, Άγγελος Διγκόζης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές, παίζοντας με τρία σέντερ φορ, τους Κουσκουνά, Λίτσκα και Μαρκόπουλο.

Ο Παναιγιάλειος δεν δυσκολευόταν, πάντως, να κρατήσει μακριά από την εστία του τους όποιους κινδύνους, με τη Δόξα Δράμας να εμφανίζει μέτρια εικόνα. Αναμενόμενο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι Κουσκουνάς, Αρναρέλλης μετρούσαν λίγες μόνο προπονήσεις.

Στο 82', πάντως, οι γηπεδούχοι πήραν το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Καζναφέρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ούτε και αυτό, όμως στάθηκε αρκετό για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη να φτάσει στην επικράτηση, αφού για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε φλύαρη και βλέπει τους πρωτοπόρους να ξεφεύγουν.

Κόκκινη: 82' Καζναφέρης

Δόξα Δράμας (Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος (73' Λίτσκας), Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Γουνδουλάκης (46' Αρναρέλλης), Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Κάσες, Ματσούκας (60' Μαρκόπουλος), Κουσκουνάς.

Παναιγιάλειος (Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Γκούμας, Καζναφέρης, Γκούφας (85' Γαβριηλίδης), Σκαρτσίλας (90'+3' Ντέμο), Κόκκορης (56' Σμίλτος), Σταματής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη-Ηρωικός ΟΦΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports