Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Xάντμπολ: Μεγάλη νίκη της Ακαδημίας των σπορ με 29-23 επί του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων

Xάντμπολ: Μεγάλη νίκη της Ακαδημίας των ...

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Καθαρή νίκη και σημαντική νίκη η Ακαδημία των Σπορ πανηγύρισε επί του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, όπου η  ομάδα της Πάτρας επικράτησε 29-23 στο Κουκούλι για την 11η αγωνιστική  της Α2 ανδρών και πήρε μεγάλη βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η Ακαδημία μπορούμε να πούμε ότι έπαιζε με την "πλάτη στον τοίχο" μιας και η νίκη ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που χρειαζόταν.

Η αχαϊκή ομάδα προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες, αλλά προσγείωσε απότομα τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων (είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα), με τους Κανέλλο Γεωργίου με 11 γκολ και Αλέξη Παπαγιαννόπουλο, με άλλα 8, να καθαρίζουν τη νίκη, ενώ παράλληλα ο τερματοφύλακας Φώτης Χαραλαμπάκης είχε κατεβάσει πραγματικά ρολά πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Το καθοριστικό σημείο στον αγώνα ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι με σερί 5-0, προηγήθηκαν 14-9. Στο 2ο ημίχρονο η Ακαδημία των Σπορ διατήρησε τον έλεγχο, κράτησε τη διαφορά και έφθασε στη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 2-4, 5-6, 7-7, 9-9, 14-9 (ημ.), 16-11, 19-13, 21-15, 24-17, 26-20, 29-23.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Διάφας, Κωνσταντάκης, Παναγιωταρόπουλος 1, Μαρκάτος, Παπαδόπουλος, Βύρλος, Α. Παπαγιαννόπουλος 8, Γεωργίου 11, Γιούπης 1, Μακρυδάκης, Μάρκοβιτς 2, Χαραλαμπάκης, Κωνσταντινίδης 2, Τριανταφύλλου, Τόμοβιτς 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α2 χάντμπολ: Νέα ήττα για την Ακαδημία των Σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports