Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: "Κερδίσαμε δίκαια"

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: "Κερδίσαμε δ...

O τεχνικός της Παναχαϊκής αφιέρωσε τη νίκη στην Υπεύθυνη Διοικητικής Οργάνωσης της ΠΑΕ Αμαλία Γουδέβενου

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα στην Αγυιά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας αφιέρωσε τη νίκη στην Υπεύθυνη Διοικητικής Οργάνωσης της ΠΑΕ Αμαλία Γουδέβενου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία της.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Από την πρώτη αγωνιστική δεν υπάρχει «κυνηγός» ή πρωταθλητής. Τα Τρίκαλα θα έχουν μία εξαιρετική πορεία και θα το δείτε αυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, πολλές φορές σχεδιάζουμε πράγματα, άλλες φορές μας βγαίνουν, άλλες όχι. Η διαφορά σήμερα ήταν στο γεγονός ότι αυτά που σχεδιάσαμε μας βγήκαν σχεδόν στο 100%. Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα.

Είχαμε ως προτεραιότητα να μην κινδυνεύσουμε και να μην δεχτούμε γκολ, θέλαμε να πάμε το παιχνίδι ως τέλος, φρεσκάραμε την 11αδα και πλην του Μουστακόπουλου οι υπόλοιποι παίκτες ήταν από την περσινή ομάδα.

Όλοι ήταν εξαιρετικοί και οι 14 και θέλω να τους πω πολλά συγχαρητήρια. Έδειξαν μυαλό, πνευματική διαύγεια και μετά τακτικά, όλα έγιναν όπως έπρεπε. Έχουμε καλή ομάδα και κάθε βδομάδα θέλουμε να προσπαθούμε για τη νίκη με εμφάνιση ανάλογη της σημερινής.

Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Αφιερώνουμε τη νίκη μας στην Αμαλίτσα, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον τελευταίο καιρό και εύχομαι να είναι σύντομα κοντά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη νίκη της Παναχαϊκής με 2-0 επί των Τρικάλων στην Αγυιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports