Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή έχασε με 3-0 από την Λάρισα - Αδικεί τους "κοκκινόμαυρους" το τελικό σκορ, των οποίων ακυρώθηκε γκολ

Η Παναχαϊκή έχασε με 3-0 από την Λάρισα ...

Η πατρινή ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις

H Παναχαϊκή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Λάρισα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ, τελικά όμως γνώρισε την ήττα με 3-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας. Ένα σκορ που από την γενικότερη εικόνα αδικεί τους "κοκκινόμαυρους", των οποίων ακυρώθηκε γκολ στο 68'.

Στον αγωνιστικό τομέα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Μόλις στο 2' του αγώνα όταν ο Αποστολόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο γκολκίπερ της ΑΕΛ.

Στο επόμενο λεπτό η Παναχαϊκή είχε δοκάρι με τον Κυνηγόπουλο, ενώ ο Φωτάκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον μέσο των φιλοξενούμενων που πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο αντίπαλο δοκάρι.

Η ΑΕΛ στη πρώτη της επίθεση στο ματς άνοιξε το σκορ με τον Γιαννιτσάνη στο 9ο λεπτό.

Η Παναχαϊκή έδειξε να μην πανικοβάλλεται από το γκολ που δέχθηκε και συνέχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δυο λεπτά αργότερα με κεφαλιά ο Ελευθεριάδης έξω από τη περιοχή ανάγκασε τον Θεοδωρόπουλο σε ωραία επέμβαση.

Στο 19' η Παναχαϊκή έχασε μια ακόμα καλή στιγμή για να ισοφαρίσει την αναμέτρηση με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ελευθεριάδη. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε κίνηση στο χώρο και δέχθηκε τη μπάλα, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό μπλόκαρε σωτήρια ο Θεωδορόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα αύξησε νωρίς τη διαφορά σε 2-0 στο 51' με τον Περόνε. Η Λάρισα κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο έξω από τη περιοχή και ο Αργεντινός ανέλαβε την απευθείας εκτέλεση του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά, ο οποίος και πάλι δεν είχε σωστή αντίδραση.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης για την Παναχαϊκή βρέθηκε σε καλό σημείο, έπιασε και το σουτ το οποίο απομάκρυνε ο Θεοδωρόπουλος.

Σημαντικότερη φάση των "κοκκινόμαυρων" στο 68', όπου θα μπορούσαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, όταν πέτυχαν ένα τέρμα που μόνο ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Σκουλάς, ξέρει γιατί το ακύρωσε.

Συγκεκριμένα σε κόρνερ από τα αριστερά ο Κυνηγόπουλος πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον  Θεοδωρόπουλο και στη συνεχεία ο Μακρυδημήτρης την έστειλε στα δίχτυα. Ο κ. Σκουλάς ακύρωσε το γκολ πιθανόν για φάουλ του Κυνηγόπουλου στον γκολκίπερ της ΑΕΛ.

Ωστόσο η ΑΕΛ έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 78' όταν ο Κριζμάν που είχε περάσει στο ματς δυο λεπτά νωρίτερα έδωσε στον Περόνε που βγήκε πλάγια, ο Αργεντινός επανέφερε δίνοντας στον Γιαννιτσάνη που έκανε το σουτ, ο Βρονταρας έδιωξε και από κοντά ο Κριζμάν ο οποίος καλυπτόταν έκανε το 3-0.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κούσας, Καρατάσιος, Κοντόρ, Λαγός, Μπάλλας (76' Κριζμάν), Μασούρας (82' Μακρής), Περόνε, Κρητικός (70' Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (52' Μασούρας), Λουμπαρδέας, Γκέσιος (55' Σπανός), Κυνηγόπουλος (82' Στεργίδης), Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης.

8ος όμιλος

Η Βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 6

2. ΑΕΛ 3

3. Παναχαϊκή 3

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 0

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

19.00 Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με την πατρινή ομάδα να χάνει με 3-0.

O Bρονταράς έσωσε την Παναχαϊκή με απόκρουση στο σουτ του Κριζμάν στο 80'

18.51 Tρίτο γκολ για τη Λάρισα με τον Κριζμάν

18.38 Aκυρώθηκε γκολ της Παναχαϊκής στο 68' όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκίνο, ο Μακρυδημήτρης έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ τoυ Κυνηγόπουλου στο τερματοφύλακα της Λάρισας Θεοδωρόπουλο.

18.28 Δεύτερη αλλαγή για την Παναχαϊκή στο 55'

Ο Σπανός μπήκε στη θέση του Γκέσιου

18:25 Σουτ του Ελευθεριάδη από μακριά, ο Θεοδωρόπουλος μπλοκάρει

18:24 Πρώτη αλλαγή για την Παναχαϊκή

Ο Μασούρας περνάει στη θέση του Αποστολόπουλου

Τρεις τελικές δύο γκολ για τη Λάρισα

18:23 Γκολ για τη Λάρισα

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περόνε, η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα

Έχει ευθύνη και σε αυτό το γκολ ο Βρονταράς

18:22 Πιο δυνατά μπαίνει η Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο

18:17 Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο στη Λάρισα

Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι είναι στη σέντρα

Η Παναχαϊκή είναι πίσω στο σκορ με 1-0 από τη Λάρισα στο ημίχρονο, με το αποτέλεσμα να είναι «μαγική» εικόνα μέχρι στιγμής.

Οι «κοκκινόμαυροι» κυριαρχούν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολύ καλύτεροι από τους «βυσσινί» και εκτός από ένα δίλεπτο με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα δεν έχουν απειληθεί καθόλου.

Ένα λάθος του Βρονταρά στο 9ο λεπτό έχει φέρει την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ στην πρώτη υποψία ευκαιρίας των Λαρισέων, με την Παναχαϊκή να έχει δύο χαμένα τετ-α-τετ και ένα δοκάρι με τον Κυνηγόπολο μέχρι εκείνη την στιγμή.

Οι «κοκκινόμαυροι» που μπήκαν πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση, έδειξαν να μην επηρεάζονται που έμειναν πίσω στο σκορ και συνέχιζαν να επιτίθονται και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του Ελευθεριάδη που βρέθηκε μόνος του 2 μέτρα από το τέρμα, αλλά πλάσαρε πάνω στον Θεοδωρόπουλο.

Η Παναχαϊκή δεν έχει αφήσει να φανεί η διαφορά μιας κατηγορίας με την ΑΕΛ και είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο ημίχρονο, για να δούμε αν η Παναχαϊκή καταφέρει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση.

18:02 Τέλος στο πρώτο ημίχρονο με τη Λάρισα να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0

17:57 Κίτρινη κάρτα στον Φωτάκη από τον διαιτητή

Ο ρέφερι δείχνει ότι ο αρχηγός της Παναχαϊκής αργεί να εκτελέσει το κόρνερ και του βγάζει μια αδικαιολόγητη κάρτα

17:55 Σουτ του Ελευθεριάδη στα σώματα από καλή θέση μέσα στην περιοχή. Η μπάλα καταλήγει κόρνερ

17:54 Ο Αποστολόπουλος βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, είχε την ευκαιρία να εκτελέσει αλλά έχασε το κοντρόλ και έφυγε πολύ πλάγια

Νέα φάση για την Παναχαϊκή που έχει την απόλυτη κατοχή

17:50 Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα

Ο Μακρυδημήτρης σώζει την Παναχαϊκή μετά από γύρισμα του Γιαννιτσάνη

17:49 Κεφαλιά του Κυνηγόπουλου από σέντρα του Ελευθεριάδη, η μπάλα περνάει άουτ

Δεν προλαβαίνει ο Μακρυδημήτρης να κάνει την δεύτερη κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

17:43 Πρώτη ευκαιρία για την Λάρισα

Ο Μασούρας από το ύψος της περιοχής, πλασάρει λίγο άουτ

17:35 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή

Ο Αγουρίδης πέρασε για τον Ελευθεριάδη, αυτός άδειασε με καταπληκτική προσποίηση τον αμυντικό της Λάρισας και εντελώς ελεύθερος «φάτσα» με την εστία πλάσαρε πάνω στον Θεοδωρόπουλο από τα 2 μέτρα

17:32 Μόνο η Παναχαϊκή υπάρχει μέχρι στιγμής στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κοκκινόμαυροι» κυριαρχούν πλήρως με την ΑΕΛ να σκοράρει στην πρώτη υποψία ευκαιρίας.

17:27 Με μεγάλη ευκαιρία απαντάει η Παναχαϊκή

Ο Ελευθεριάδης έπιασε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά από τα όρια της περιοχής αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ

17:25 Γκολ για τη Λάρισα

Ο Γιανιτσάνης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή από αριστερά, ο Βρονταράς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας που πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα

17:22 Παράλληλο γύρισμα του Ελευθεριάδη, η μπάλα περνάει παράλληλα με την εστία αλλά κανένας παίχτης της Παναχαϊκής δεν προλαβαίνει να την στείλει στα δίχτυα.

Νέα πολύ μεγάλη φάση για την Παναχαϊκή που κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο δεκάλεπτο

17:20 Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκή

Δοκάρι σε εξ επαφής κεφαλιά του Κυνηγόπουλου μετά από κόρνερ του Φωτάκη

17:18 Δυναμικά μπαίνει στην αναμέτρηση η Παναχαϊκή που χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολόπουλο

17:16 Σέντρα στην Λάρισα

Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο.

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κούσας, Μπάλλας (77′ Κρίζμαν), Καρατάσιος, Κοντόρ, Λαγός, Μασούρας (81′ Μακρής), Κρητικός (70′ Ντέλετιτς), Περόνε, Γιαννιτσάνης.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αποστολόπουλος (51′ Μασούρας),  Αγουρίδης, Γκίνο, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης,  Γκέσιος (55′ Σπανός), Κυνηγόπουλος (82′ Στεργίδης), Μπουτζίκος.

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται από τη Λάρισα για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κοκκινόμαυροι» ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους φέρουν ένα βήμα πριν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Παναχαϊκή θα προσπαθήσει με την απόδοσή της, να μην φανεί η μία κατηγορία που χωρίζει τις δύο ομάδες και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση.

Οι «κοκκινόμαυροι» με νίκη προκρίνονται απευθείας στον επόμενο γύρο, ενώ με ισοπαλία παραμένουν φαβορί για την διεκδίκηση της προνομιούχου θέσης.

 

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης από το thebest.gr

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή της Παναχαϊκής για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports