Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πανέτοιμοι οι Πατρινοί πυγμάχοι για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικρών

Πανέτοιμοι οι Πατρινοί πυγμάχοι για το π...
Λαλιώτη Αμαλία

Δείτε τις συμμετοχές των ομάδων μας

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικρών της πυγμαχίας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη με τις πατρινές ομάδες να είναι έτοιμες και πάλι να δώσουν δυναμικό παρών. Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων και μπαμπαίδων - παγκορασίδων θα πάρουν μέρος η Παναχαϊκή, η ΠΥΓΜΗ, η Άμυνα, ο Τόφαλος και ο Μίλωνας. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Για την Παναχαϊκή του Νίκου Πλέα στους παμπαίδες θα συμμετάσχουν οι Άγγελος Ανατολάκης (50 κιλά), Νικόλαος Κοσμάς (46 κιλά) και Ανδρέας Πανταζόπουλος (70 κιλά).

Επίσης στους παίδες θα παίξουν οι Νίκος Κουτρουμπάνος  (57 κιλά), Ελευθέριος Θεοδωρακόπουλος (63 κιλά), Παναγιώτης Βγενόπουλος στα (80 κιλά) και Νίκος Σωτηρόπουλος(+80 κιλά).

Στις κορασίδες θα συμμετάσχουν οι Μαρία Φωτοπούλου (46 κιλά), Αλεξάνδρα Παυλη (48 κιλά), Γεωργία Μαντέλη (63 κιλά), ενώ η Αντωνία Γιαννακοπούλου (52 κιλά) θα αγωνισθεί στις παγκορασίδες.

Για την ΠΥΓΜΗ του Λάμπρου Μιχαλόπουλου θα παίξουν οι Μάρκος Μιχαλόπουλος στα 80 κιλά παίδων και ο Γιώργος Μπασιλάρης 56 κιλά παμπαίδων.

Από την Άμυνα του Μάριου Καπερώνη θα συμμετάσχουν οι Αθανάσιος Βιτάκης (52 κιλά) στο πρωτάθλημα παίδων, Στέφανος Κατσιγιάννης (57 κιλά) και Ιωάννης Μπαλαούρας  (66 κιλά) στους παμπαίδες και η Άννα Κορφιάτη (60 κιλά) στις κορασίδες.

Με την φανέλα του Τόφαλου του Μάκη Συνοδινού θα συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Παλούμπης (42 κιλά), Δημήτρης Νικολάου (50 κιλά), Γιώργος Ντελίς (66 κιλά) στους παμπαίδες, ενώ στους παίδες οι Γιώργος Παλούμπης (54 κιλά), Νίκος Πετρούτσος (57 κιλά), Χρήστος Παναγόπουλος (60 κιλά), Βασίλης Παπαβασιλείου (63 κιλά) και Σπύρος Μακρόπουλος (70 κιλά).

Για τον Μίλωνα του Ηλία Πελεκούδα θα συμμετάσχει η Ελένη Κόκλα στα 52 κιλά των κορασίδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports