Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Πρώτη νίκη για τον Πλατανιά με διπλό επί του Απόλλωνα

Σουπερλίγκ: Πρώτη νίκη για τον Πλατανιά ...

Οι Χανιώτες επικράτησαν με 1-0 στη Ριζούπολη

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο Πλατανιάς, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμάρας», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Ο Ενσικουλού πέτυχε στο 22΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία», που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντάσιου στο 67΄.

Αφού... γλίτωσε το αυτογκόλ του Πριντέτα μόλις στο 3ο λεπτό (έδιωξε ο Ντεβέσα πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή), ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 22΄ με σουτ του Ενσικουλού και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β΄ ημίχρονο, αλλά στάθηκαν άτυχοι, καθώς τα δοκάρια σταμάτησαν τους Καστιγέχος (49΄) και Παπάζογλου (54΄).

Η αποβολή του Ντάσιου με δεύτερη κίτρινη στο 67΄ ανέκοψε το ρυθμό του Απόλλωνα και οι Χανιώτες κράτησαν το πολύτιμο 1-0 και πανηγύρισαν την πρώτη φετινή νίκη τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας (57΄ Μενδρινός), Ντάσιος, Κονέ, Σιατραβάνης (82΄ Μάατσι), Αλμπάνης (58΄ Μάατσεν), Καστιγέχος, Μπιζιμίν, Βαλλιάνος, Παπάζογλου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κρος (61΄ Στάμου), Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης (83΄ Πατράλης), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα (70΄ Δημούτσος), Μπούντνικ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Δύσκολη «έξοδος» του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο-Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports