Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Φιλική ήττα του Προμηθέα στην πρεμιέρα του τουρνουά «Μαυροσκούφης»

Μπάσκετ: Φιλική ήττα του Προμηθέα στην π...

Ηττήθηκε από τον Κολοσσό με 84-71

Την ήττα με 71-84 από τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels γνώρισε ο Προμηθέας Πάτρας στο πρώτο επίσημο φιλικό για την φετινή σεζόν. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της ΧΑΝΘ, στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της πρώτης ημέρας του 27ου Τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης».

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, που είχαν στη διάθεσή τους, και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και συστήματα.

Άλλωστε και οι 2 ομάδες έχουν ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους πριν από λίγες μέρες και ουσιαστικά εγκαινίασαν στη Θεσσαλονίκη τον κύκλο των φιλικών τους αγώνων, ώστε οι ομάδες να εμφανιστούν έτοιμες στην πρεμιέρα τους στο Κύπελλο Ελλάδας στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα ο Προμηθέας, που αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς Λίποβι και Φαγιέ, αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο του Νίκου Βετούλα (ηττήθηκε με 70-75 από τον ΠΑΟΚ στην σημερινή πρεμιέρα του Τουρνουά) στις 18:00 στο «PAOK SPORTS ARENA».

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 37-34 (ημιχ.), 58-46, 84-71.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Λυκογιάννης): Μπρέι 9 (3), Σχίζας 3 (1), Παπαδάκης 6, Πρόστραν 8 (2), Σταμάτης 5, Γεωργαλλής 6 (2), Ράιτ 10, Μπιλλής 2, Γκρίφιν 4, Χάρις 15 (5), Τζόουνς 11, Αγγελάκος 5(1), Δημακόπουλος.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Γκίκας 4, Ρέλεφορντ 7 (1), Σαλούστρος 11 (1), Γκάτζιος, Εβανς 8, Γερομιχαλός 15 (2), Γκίλχριστ 2, Δημάκος, Πάλο 11 (1), Γράβας 3, Τουτζιαράκης 7 (1), Σκούφης 3 (1), Σανδραμάνης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Ντέρμπι «αιωνίων» στην πρεμιέρα-Με τον ΠΑΟΚ ο Προμηθέας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports