Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία του Ολυμπιακού με τ...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1

Η Ξάνθη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη βαθμολογική απώλεια για τη φετινή Super League, με την ισοπαλία 1-1 στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Ενγκελς στο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», ενώ ισοφάρισε ο Λισγάρας στο 43΄.

Οι πρωταθλητές στο α΄ ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί στη δημιουργία και προβληματικοί στην εκτέλεση. Υπό... κανονικές συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν προβάδισμα δύο και τριών τερμάτων, με τους Φορτούνη, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς να πρωταγωνιστούν σε αντεπιθέσεις-φωτιά, αλλά ταυτόχρονα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσουν το προβάδισμα το οποίο είχε διαμορφωθεί αρκετά νωρίς.

Στο 12΄ από κόρνερ του Σεμπά, ο Μπιορν Ενγκελς νίκησε όλη την άμυνα των γηπεδούχων και με εντυπωσιακή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Οσο ο Ολυμπιακός έχανε ευκαιρίες, τόσο η Ξάνθη έπαιρνε θάρος. Εκμεταλλεύτηκε κάποια κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων, άρχισε να γίνεται απειλητικοί και ισοφάρσε σε κομβικό σημείο. Στο 43΄ από σέντρα του Μπρίτο και λάθος έξοδο του Καπίνο, ο Λισγάρας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς πλεονέκτημα.

Ανοιχτό παιχνίδι και στο β΄ ημίχρονο με τον Χάσι να ανακατεύει την τράπουλο με τις αλλαγές των Καρσελά, Εμενίκε. Από την άλλη πλευρά όμως, οι γηπεδούχοι παρέμεναν απειλητικοί.

Στο 79΄ ακυρώθηκε σωστά (χέρι) γκολ του Εμενίκε κι έτσι ο Ολυμπιακός, τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, γνώρισε την πρώτη του απώλεια για τη φετινή σεζόν. Οι Ακρίτες παραμένουν αήττητοι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Ντε Λούκας (72΄ Μεχία), Λουσέρο, Κίκε (59΄ Ρότσε), Μπρίτο, Γέντριτσεκ (81΄ Τριάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπεσνίκ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένχελς, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Φορτούνης (76΄ Ανδρούτσος), Σεμπά, Μάριν (65΄ Καρσελά), Τζούρτζεβιτς (60΄ Εμενίκε)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι για Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννενα


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports