Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αποκαλυπτήρια σήμερα στην Αγυιά για την Παναχαϊκή

Αποκαλυπτήρια σήμερα στην Αγυιά για την Παναχαϊκή

Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό για φέτος κόντρα στην Προοδευτική

Αποκαλυπτήρια της φετινής Παναχαϊκής θα έχουμε σήμερα στις 6 το απόγευμα στην Αγυιά, όπου οι "κοκκινόμαυροι" στο πρώτο τους εντός έδρας φιλικό θα υποδεχθούν την Προοδευτική. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων και θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν θέσεις και συστήματα.

Από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο για το σημερινό παιχνίδι επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σούλης, Χαλκιάς, Πολίμος, Αγουρίδης, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Γκίνο, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Γκέσιος, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι δυο γκολκίπερ Βρονταράς και Μπαμπούνης καθώς και οι Σπανός, Αντωνακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος και Μπούτιβας οι οποίοι προέρχονται από μικροτραυματισμούς και δεν πρόλαβαν να αναπληρώσουν τον χρόνο προπόνησης που έχασαν τις προηγούμενες ημέρες. Εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Σπύρος Φουρλάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Συμφώνησε με την Παναχαϊκή ο Σπύρος Φουρλάνος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports