Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα με 1.006 συμμετοχές

Κολύμβηση: Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πά...

Από 127 σωματεία

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Κορασίδων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας το διάστημα 13-16 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει, με τα πρώτα ρεκόρ να είναι, πλέον, γεγονός!

Ο λόγος για τις 1.006 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών από 127 σωματεία από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα δώσουν «παρών» στους αγώνες. Η ΝΕΠ, η οποία έχει αναλάβει από την ΚΟΕ να «τρέξει» τις ετοιμασίες της διοργάνωσης, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το ΠΕΑΚ προκειμένου το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» να είναι σε θέση τις ημέρες των αγωνων, να φιλοξενήσει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κολυμβητές, προπονητές, συνοδούς και φιλάθλους.

Η ΝΕΠ περιμένει την στήριξη της Πάτρας, επιχειρηματιών, χορηγών και ανθρώπων του ναυταθλητισμού, ενώ έχει ήδη στο πλευρό της την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, καθώς επίσης και ξενοδοχειακά συγκροτήματα από την Κάτω Αχαϊα μέχρι και το Αίγιο, τα οποία θα φιλοξενήσουν τις αποστολές.

Παράλληλα, το Σαββατο πραγματοποιήθηκε και σχολή διαιτητών-κριτών στην Πάτρα, προκειμένου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας, να εμπλουτιστεί με νέους κριτές.

Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε, μάλιστα, ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, ο οποίος επίβλεψε την σχολή και είχε απευθείας συνεργασία με το στέλεχος της ΝΕΠ, Γιώργο Ανδρουτσέλη και τον παλιό διεθνή διαιτητή και νυν τεχνικό συμβουλο της Ομοσπονδίας, Νίκο Βασιλείου.

Στον απόηχο της κατάκτησης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νεανίδων από το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, σε μια τελική φάση που χαρακτηρίστηκε ως «Ευρωπαϊκού επιπέδου» από πλευράς οργάνωσης, αλλά και με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει οι άνθρωποι του πατρινού συλλόγου, η ΚΟΕ εξετάζει, πλέον, πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του να φέρει και άλλες σημαντικές διοργανώσεις στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Οι παίδες της ΝΕΠ έτοιμοι για τα τελικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports