Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ζενίτ του Μαντσίνι θέλει τον Μανωλά

Η Ζενίτ του Μαντσίνι θέλει τον Μανωλά

Ο διεθνής στόπερ ανανέωσε πρόσφατα με τη Ρόμα

Συναγερμός στη  Ρόμα: η  Ζενίτ, νέα ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Κώστα Μανωλά, όπως αποκάλυψε το «Sky Sports Italia». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης σκέφτεται έναν παίκτη της Ρόμα,, αφού πριν από λίγες ημέρες εκδήλωσε το ενδιαφέρον για τον Φεντερίκο Φάτσιο.

Όμως φαίνεται ότι ο Ελληνας αμυντικός έχει υποσκελίσει πλέον τον Φάτσιο στη λίστα του Μαντσίνι. Όπως αναφέρει το «Sky Sports Italia», προς το παρόν η Ζενίτ έχει έλθει σε επαφή με τον Ελληνα αμυντικό, αλλά όχι με την Ρόμα, η οποία δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη προσφορά. Μάλιστα, οι Ιταλοί υποστηρίζουν, ότι η Ρόμα δεν έχει καμία πρόθεση πώλησης του Μανωλά.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή, Ντι Φραντσέσκο, ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μεταγραφική αγορά ο Ρούντιγκερ, επιτρέποντας τις διαπραγματεύσεις μόνο με την Λίβερπουλ για τον Σαλάχ.

Όσο για τον  Μανωλά η γραμμή της Ρόμα είναι σαφής για ανανέωση. «Η Ρομά δεν είναι σούπερ μάρκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Μόντσι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμφώνησε ο Μανωλάς, στην Ρόμα μέχρι το 2021


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports