Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων στη Λεωφόρο- Τραυματίστηκε ο Ίβιτς

Οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων στη Λεω...

Αντικείμενο δέχθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

11:25 Δεν υπάρχει γιατρειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόλις 11 ημέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα του τελικού Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αυτή την φορά στο σκηνικό της ντροπής μεταφέρθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ.

Το ματς διακόπηκε οριστικά στο 55΄ από τον διαιτητή, Κομίνη, λόγω του τραυματισμού του προπονητή των «ασπρόμαυρων» Βλάνταν Ίβιτς στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας κι ενώ είχε προηγηθεί σύρραξη των παικτών στην περιοχή του Παναθηναϊκού, μετά τον τσακωμό, Μπεργκ-Κρέσπο. Ο Παναθηναϊκός μέχρι τότε προηγείτο με 1-0, χάρις στο γκολ του Μπεργκ στο 9΄.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Διεκόπη το ματς της 2ης αγωνιστικής των Play off της Super league, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ στο Απόστολος Νικολαίδης. Οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ενώ τραυματίστηκε στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο προπονητής του "δικεφάλου του βορρά" θα διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ο διαιτητής Κομίνης περίπου στο 60ο λεπτό διέκοψε προσωρινά το ματς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ιστορικό «διπλό» του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports