Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τραμπολίνο, ενόργανη και ρυθμική στην... πλατεία Γεωργίου - Την επόμενη Παρασκευή το Gala γυμναστικής

Τραμπολίνο, ενόργανη και ρυθμική στην......

Από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας

H Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει Gala γυμναστικής στην πλατεία Γεωργίου την επόμενη Παρασκευή. Όπως ανακοίνωσε:

"Σας γνωρίζουμε ότι με στόχο να γνωρίσουν οι συμπολίτες μας τους αθλητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Γ.Ο. η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει στην Πλατεία Γεωργίου την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 από 19.00 έως 21.00 GALA Γυμναστικής (Ενόργανη, Ρυθμική και Τραμπολίνο).

Οι συμπολίτες μας λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο θέαμα, με ακροβατικές ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής, με ιπτάμενους αθλητές τραμπολίνο, και με μαγευτικές χορογραφίες ρυθμικής γυμναστικής συνοδευόμενες από μουσική.

Για το λόγο αυτό  προσκαλούμε όλους τους Πατρινούς και ιδιαίτερα τα παιδιά την παραπάνω ημέρα και ώρα να θαυμάσουν στο GALA τα προγράμματα γυμναστικής που θα τους αφήσουν αξέχαστες εντυπώσεις.

Εκτός του παραπάνω αθλητικού στόχου με την εκδήλωση μας επιθυμούμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά σε επίπεδο στάσεων και συμπεριφορών. Γιαυτό τα αθλητικά σωματεία που θα συμμετάσχουν στο GALA και οι αθλούμενοι στο γυμναστήριο του «Λαδόπουλου» θα προσφέρουν σε κλιμάκιο του «Χαμόγελο του παιδιού» που θα βρίσκεται την μέρα εκείνη τρόφιμα και άλλα αναλώσιμα.

Παρακαλούμε πολύ όσους γονείς έλθουν με τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το GALA στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, να υποστηρίξουν και αυτοί την παραπάνω προσπάθεια προσφέροντας ότι μπορούν (γάλα, παιδικές πάνες κ.λ.π.).

Πιστεύουμε πως όλοι συναισθανόμενοι το πόσο σκληρά δοκιμάζονται κάποια παιδιά στη ζωή τους ακόμη και από βρεφική ηλικία, θα συμβάλουμε ουσιαστικά και αθόρυβα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενόργανη: Ξεχωριστή ευκαιρία για τον Πατρινό Βασίλη Κόλλια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports