Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδηλασία: Πρώτος στο όμνιουμ ο Χρήστος Βολικάκης

Ποδηλασία: Πρώτος στο όμνιουμ ο Χρήστος Βολικάκης

Σε Διεθνές Γκραν Πρι στην ποδηλασία πίστας στην Τσεχία

Την πρώτη θέση στο όμνιουμ κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης σε Διεθνές Γκραν Πρι στην ποδηλασία πίστας στην Τσεχία, πραγματοποιώντας ιδανικό ξεκίνημα στην εφετινή αγωνιστική χρονιά. Παράλληλα κέρδισε και τους πρώτους βαθμούς στο κυνήγι πρόκρισης για τα Παγκόσμια Κύπελλα 2017-2018.

Ο Βολικάκης αναδείχθηκε νικητής με 158 πόντους, ενώ δεύτερος ήταν ο Λούντεκ Λιτσνόβσκι με 144 και τρίτος ο Ντένις Ρούγκοβατς με 128 πόντους.

Χαρακτηριστικό της εμφάνισης του 29χρονου είναι πως άφησε 9ο τον παγκόσμιο πρωταθλητή του σκρατς, Άντριαν Τεκλίνσκι, και 14ο τον χάλκινο παγκόσμιο πρωταθλητή των πόντων, Βότσιεχ Πζολάρσκι.

Ο Βολικάκης στοχεύει στο όμνιουμ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Επιπλέον μαζί με τον αδελφό του, Ζαφείρη, θα επιδιώξουν διακρίσεις και στο μάντισον. «Πρώτος αγώνας όμνιουμ για μένα και πρώτη νίκη! Πολύ καλός οιωνός για τη συνέχεια!

Το όμνιουμ είναι το αγώνισμα που έχω βάλει στόχο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ενώ παράλληλα μαζί με τον αδελφό μου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τις πρώτες μας νίκες στο αγώνισμα του μάντισον που είναι επίσης Ολυμπιακό!

Αφιερωμένη η σημερινή νίκη στο γυναικάκι μου που πέρασε πολλά άλλα εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στηρίζουν και φυσικά στους χορηγούς μου!», έγραψε ο Βολικάκης στο facebook.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί ακολούθως στο σκρατς και τους πόντους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδηλασία: Με 55 αθλητές συμμετείχε ο Π.Ο.Πατρών στο Τοπικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου-ΦΩΤΟ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports