Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό

Πινγκ πονγκ: Αντίστροφη μέτρηση για τον ...

Των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου να υποδεχθεί η Πάτρα μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις 6-7 Μάιου. Ο Μεγάλος Τελικός των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Όλα τα μεγάλα ονόματα στις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων, παίδων – κορασίδων και εφήβων – νεανίδων θα βρεθούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για να διεκδικήσουν τα μετάλλια της διοργάνωσης.

Το θέαμα και ο ανταγωνισμός από τους αθλητές και αθλήτριες θα είναι σε υψηλά επίπεδα και είναι μία διοργάνωση που δε πρέπει να χάσει κανένας φίλος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα.

Η ομοσπονδία ανέθεσε αυτή τη διοργάνωση στη Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδος με δεδομένο ότι πάντα στο παρελθόν έχει ανταπεξέλθει σε όλα τα πρωταθλήματα είτε εθνικά, είτε διεθνή με το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και υπάρχει η εμπιστοσύνη από τη διοίκηση ότι και αυτή τη φόρα τα μέλη και το προσωπικό της Τοπικής θα ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό.

Η οργανωτική επιτροπή έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες πριν από εβδομάδες και με τη βοήθεια του Δήμου Πατρέων  είναι έτοιμη να προσφέρει άψογες αγωνιστικές συνθήκες στους συμμετέχοντες, αλλά και προϊόντα   που είναι προσφορά τοπικών επιχειρήσεων.

Η Τ.Ε. ευχαριστεί και δημοσίως τους χορηγούς του πρωταθλήματος, που είναι επιχειρήσεις που στέκονται πάντα διπλά στο άθλημα και στη προσπάθεια για υγιή ανάπτυξη του αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ πονγκ: Στην Πάτρα ο μεγάλος τελικός των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports