Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στην Λαμία που διατήρησε το απόλυτο

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο...

Η πρωτοπόροι του πρωταθλήματος επικράτησαν με 1-0 των Αιγιωτών

Το πέναλτι – γκολ του Βασιλόγιαννη έφερε ακόμα μία νίκη για την Λαμία απέναντι στον Παναιγιάλειο που πρόβαλε σθεναρή αντίσταση. Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του ονείρου της ανόδου στην Super League, βρίσκεται η Λαμία που επικράτησε των «μελανόλευκων» με 1-0.

Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου, χάρη σε πέναλτι – γκολ του Βασιλόγιαννη, πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου, πετυχαίνοντας το 12Χ12 στο γήπεδο του, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας που τον χωρίζει από τον Άρη.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σπανός είδε την ομάδα του να ανεβάζει την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος του αγώνα, όμως πλέον αγωνιά για τον τραυματισμό του Ρέλλα, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Η Λαμία έδειξε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πως θα είναι το αφεντικό του ματς, καθώς κέρδισε την μάχη του κέντρου, με τον Βάντερσον να είναι μία διαρκής απειλή για τα καρέ του Γκαραβέλη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 17’, με το δυνατό σουτ του Ματσούκα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, στο 22’, ο Ρότσα είδε το καλό του κτύπημα φάουλ να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη.

Χρειάστηκε να περάσουν 28 λεπτά αγώνα για να κάνει και ο Παναιγιάλειος αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι, όταν και ο Γκούφας βγήκε απέναντι από τον Πίτκα, με τον Αναστασιάδη, όμως, να πέφτει σωτήρια στα πόδια του άσου των φιλοξενούμενων και ενώ αυτός είχε ήδη «οπλίσει».

Στο 33’ ο πάγκος της Λαμίας διαμαρτυρήθηκε έντονα σε μαρκάρισμα του Ρέλλα πάνω στον Βασιλόγιαννη, ζητώντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του αμυντικού της ομάδας του Αιγίου, για να φτάσουμε στο 40ό λεπτό, όπου είχαμε και το 1-0, όταν και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παπαδόπουλος βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τον Κυρίτση να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασιλόγιαννης που νικήθηκε από τον Γκαραβέλη, με τον Κυρίτση, όμως, να διατάζει την επανάληψη του πέναλτι, καθώς έκρινε πως παίκτης του Παναιγιάλειου μπήκε αντικανονικά εντός περιοχής.

Στο δεύτερο κτύπημα, ο Βασιλόγιαννης δεν λάθεψε, νίκησε τον Γκαραβέλη, πετυχαίνοντας το 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, καθώς το σουτ του Γκούφα, στις καθυστερήσεις, δεν απείλησε τον Πίτκα.

Η Λαμία συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 55’, όταν και ο Τσιλιγκίρης έκανε την εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως και πάλι ο «πανταχού παρών» Αναστασιάδης, πετάχτηκε προ του Γκούφα, πετώντας την μπάλα σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, είχαν την ευκαιρία να… τελειώσουν το ματς στο 66’, όταν και μετά από λάθος συνεννόηση ανάμεσα στους Μωυσίδη και Γκαραβέλη, ο Βασιλόγιαννης έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως, τόσο αυτός όσο και ο Μπλάζιτς, αδράνησαν χαρακτηριστικά, η μπάλα έφτασε στον Ρότσα, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με την Λαμία να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-0.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, καθώς στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι το φινάλε, οι γηπεδούχοι προτίμησαν να προφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, από το να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κυρίτση.

Σκόρερ: 40’ Βασιλόγιαννης (πεν)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ρότσα (82’ Τσούκαλος), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (54 Όμο), Ντουρμισάι (73’ Φερφελής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας (86’ Καζβιρόπουλος), Παπαδόπουλος (44’ Μπρους), Μωυσίδης, Καζναφέρης (85’ Ιβάνκο), Βουτσιώτης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος παίζει εκτός με την Λαμία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports