Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λίγκα: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπ...

Στέψη ή παράταση για Ολυμπιακό;

Το πέρασμα από τη νησί των Φαιάκων απέναντι στην Κέρκυρα, την περασμένη Τετάρτη, ήταν χωρίς απώλειες για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος θα αναζητήσει σήμερα στη Λιβαδειά τη δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας νίκη.

Μια νίκη που, αν έρθει, θα επιτρέψει στους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίσουν την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι Βοιωτοί από την πλευρά τους, που θα παραταχθούν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γρηγόρη Φαράντο καθώς έλυσαν  τη συνεργασία με τον Γιάννη Χριστόπουλο, μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι πάντως, αφού κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Οι δύο ομάδες μάχονται για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Πλατανιά και χρειάζεται νίκη για να παραμείνει επίσης στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, ενώ η ΑΕΚ, που προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του Λαμπρόπουλου (ρήξη πρόσθιου χιαστού), θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα.

Αγώνες «ζωής και θανάτου» θα διεξαχθούν σε Περιστέρι, Τρίπολη και Γιάννενα, καθώς τουλάχιστον η μία από τις δύο συμμετέχουσες ομάδες, εν προκειμένω η ΑΕΛ, ο Αστέρας (και η Ξάνθη για τα πλέι οφ) και ο Ηρακλής παίζουν για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους και στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-ΑΕΛ

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός-Βέροια

Πανιώνιος-Πλατανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής

ΑΕΚ-Κέρκυρα

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σουπερλίγκ: Σώθηκε ο Αστέρας, έμπλεξε η Λάρισα

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports