Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Πέμπτες στην Ελλάδα οι Νέες γυναίκες της ΝΕΠ

Πόλο: Πέμπτες στην Ελλάδα οι Νέες γυναίκες της ΝΕΠ

Άλλη μία διάκριση γαι τα κορίτσια του Μπιτσάκου

Την 5η θέση κατέλαβε η ομάδα πόλο Νέων Γυναικών της ΝΕΠ στο αντίστοιχο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα. Τα «δελφίνια» έχασαν στο πρώτο παιχνίδι με 14-10 από τη Γλυφάδα, ενώ στην συνέχεια έφεραν ισοπαλία 10-10 με τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Tα "δελφίνια" έχασαν με 8-1 από τον Ολυμπιακό, ενώ στο παιχνίδι κατάταξης για τις θέσεις 5-6 επικράτησαν επί του Εθνικού με 11-6.

«Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι είχαμε τοποθετηθεί στον δύσκολο Ομιλο της τελικής φάσης», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος και πρόσθεσε: «Ηταν κομβικό το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γλυφάδα. Παλέψαμε στο ξεκίνημα, όμως δεν τα καταφέραμε.

Αυτή η ήττα μας επηρέασε. Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, όμως δεν πειράζει, καθώς όλα τα κορίτσια πάλεψαν και απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες. Μην ξεχνάτε επίσης ότι αγωνιστήκαμε με μικρότερες ηλικιακά παίκτριες. Ακολουθούν οι αγώνες σε Μίνι Κορασίδες, Κορασίδες και Νεανίδες και έχουμε σαν στόχο να συμμετάσχουμε φέτος σε όλες τις τελικές φάσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες».

Η ΝΕΠ αγωνίστηκε με τις εξής παίκτριες: Αθηνά Ανδρουτσέλη, Αγγελική Γιαννακέα, Ευριδίκη Λουκοπούλου, Ιωάννα Λθυκοθανάση, Μαρία Μπαλάτσα, Σταυρούλα Πασσά, Κατερίνα Ζαφειράκη, Ολγα Μοίραλη, Αφροδίτη Παπαδοπούλου, Μαρίσα Ρακιντζή, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Γεωργία Σινέμογλου, Ευδοκία Τσιμάρα, Ελεάννα Γεωργίου και Ευφροσύνη Τσιμάρα. Εφορος της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σινέμογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι νέες γυναίκες της ΝΕΠ για την πρόκριση στον Βόλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports